×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Cameron Black Rechargeable Ring - Black&Silver D-226991

165,10 lei
Reference:
8435565912833
Brand:
Add to wishlist
Love192
Descriere

Iată un răsfăț deosebit de zahăr pentru cel mai bun prieten al tău! Acest minunat stimulator masculin este deghizat ca un inel pentru penis și vrea să îndulcească orele inimii tale. Cu Inelul Negru și Argint, vă puteți îmbunătăți în mod corespunzător lancea plăcerii și vă puteți oferi, pe voi și persoana iubită, stimuli de furnicături. Cu suprafața sa neagră bogată și netedă, confecționată din silicon medical, Black & Silver te pune într-un extaz senzual imediat ce îl îmbraci. Inelul se întinde frumos și, prin urmare, se potrivește tuturor dimensiunilor, doar pentru a acomoda și a vă bucura penisul.

Distractie maxima pentru el si ea. Jocul de dragoste extins oferă ambilor parteneri momente senzuale! '
Inel vibrant fantastic pentru a juca în cuplu. Are 10 tipuri diferite de vibrații și două moduri ritmice care vor crește plăcerea ambelor. Poate dura până la 60 de minute în funcționare.

MANITOR DE EREȚIE
Cameron își găsește utilizarea în jocul iubirii reciproce și aduce plăceri fericite ambilor: crește orgasmul datorită potrivirii perfecte pe penis, întârzie efectiv ejacularea și vă oferă rezistență maximă, precum și o erecție fermă și dură și asta nu numai că te va face fericit! În plus, stimulatorul de clitoris cu suprafață mare este larg și îți stimulează perla plăcerii la apăsarea unui buton cu cele 10 moduri de vibrație intensă. Răsfățați-vă sexul cu vibrațiile sale profunde și vă catapultează la punctul culminant.

Și asta nu este tot: datorită finisajului său rezistent la apă, distracția pentru toți voi, sirenele și sirenele de baie sub duș nu se oprește! Sau ce zici de un concert de stimulare toc, ca parte a unei băi romantice pentru doi...?

DĂ-I PUTERE!

Inelul Blac & Silver este echipat cu baterii încorporate și, prin urmare, poate fi reîncărcat într-un mod ecologic. Cablul de încărcare magnetic USB inclus poate fi completat cu o priză standard de 5V dacă este necesar.

ȘI MAI DIVERTITĂ CU LUBRIFICANTI

Pentru o plăcere netedă maximă, utilizați întotdeauna inelul pentru penis cu unul dintre lubrifianții originali pe bază de apă Waterfeel, care se combină ideal cu produsul. Acest lucru vă va face experiența umedă și intensă și va adăuga un factor suplimentar de varietate. Sunt disponibile in multe variante chiar si cu efect de caldura. Compoziția vegană pe bază de apă este blândă cu materialul și păstrează suprafața mată de mătase a inelului tău frumoasă și netedă.
MATERIAL ȘI ÎNGRIJIREA

Inelul este fabricat din silicon medical neted, mătăsos. Produsul poate fi curățat ușor cu puțin săpun și apă caldă. Cu puțin dezinfectant de curățat jucării, puteți asigura o igienă deosebit de temeinică din toate punctele de vedere, în mod ideal cu spray-ul dezinfectant perfect coordonat Waterfeel.

 • Inel vibrant 100% silicon medical
 • Motor puternic,
 • Glonț detașabil
 • USB reîncărcabil. Sarcina magnetica
 • 10 moduri de vibrație
 • Silicon elastic
 • Stimulare puternică
 • 100% rezistent la apa, potrivit pentru dus sau spa
 • Sigur pentru corp, fără ftalați
 • Diametru: de la 3,5 cm la 8,6 cm
 • 1 an garantie

Să te bucuri cu adevărat de sex cu un partener este acum posibil cu Cameron.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8435565912833
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

 • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare