×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Ingz - Rock Hard Ass-Gasm - Fantasy C Pd5909-23

Inel pentru penis și prostate Ass-Gasm Rock Hard, pentru erecții puternice și stimulare intensă a prostatei. Fabricat din silicon neted și mătăsos.

Citeste mai multCiteste mai putin
185,90 lei
Reference:
603912358452
Brand:
Add to wishlist
Love84
Descriere

Când sunteți în căutarea unui inel care oferă cele mai explozive ejaculare, Rock Hard Ass-Gasm combină două dintre senzațiile preferate ale omului într-un singur inel de performanță uimitor. Acest inel de silicon neted se potrivește perfect ca o mănușă și împinge pachetul la maximum, făcându-te mai tare și mai puternică în timp ce te bucuri de o stimulare incredibilă a prostatei. Fabricat din siliconul nostru Elite, neted și mătăsos, acest inel cu dublă acțiune funcționează ca un dop P-Spot care poate fi purtat, permițându-vă să prelungiți ejacularea și să prelungiți distracția în timp ce vă bucurați de un masaj incredibil de prostată.

Cu Rock Hard Ass-Gasm în fund și inelul înfășurat perfect în jurul penisului și mingilor, vei rămâne mai tare și mai puternic decât oricând! Inelul elastic din silicon strânge dezavantajele de performanță, menținând erecții groase, palpitante, care durează mai mult! Ștefa rotundă și netedă face intrarea și recuperarea rapidă, în timp ce axul subțire, conic, asigură că dopul va rămâne la loc între obraji atunci când acțiunea se încălzește.

Scutul confortabil înconjurător vă oferă un sprijin suplimentar și îi lasă iubitului să știe că sunteți serioși. Vei arăta mai mare, mai dur și mai greu decât oricând înainte, în timp ce te bucuri de orgasme puternice și explozive. Siliconul Elite fără ftalați și latex poate fi savurat în deplină încredere cu lubrifianți pe bază de apă.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
603912358452
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare