×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Arvin Youth Violating Egg Remote Control Violet - Pretty Love D-237402

Oul vibrator telecomanda Arvin - Pretty Love, Violet, cu 12 funcții de vibrație, este o jucărie intimă discretă și fără mâini, perfectă pentru stimularea picantă în mișcare.

Citeste mai multCiteste mai putin
111,55 lei
Reference:
6959532328547
Brand:
Add to wishlist
Love10
Descriere

Fără mâini și discret, acest ou vibrant la distanță este jucăria ideală pentru stimularea picant din mers. Pune pur și simplu acest ou în lenjerie și pe punctele tale sensibile și folosește telecomanda fără fir care poate fi depozitată discret pe breloc pentru a trimite vibrații luxoase la glonț ori de câte ori ai chef.

Oul vibrant cu telecomandă este o bijuterie inovatoare de tehnologie concepută pentru a oferi experiențe intime senzuale și incitante. Realizată din materiale sigure pentru corp, această jucărie intima are un design elegant, ergonomic, care se adaptează perfect anatomiei feminine, oferind confort și plăcere.

Acest dispozitiv compact, care seamănă cu un ou, găzduiește motoare vibrante puternice care pot fi controlate de la distanță, adăugând o dimensiune incitantă explorării intime. Telecomanda fără fir permite utilizatorului sau partenerului său să ajusteze vibrațiile la diferite intensități și modele, oferind o experiență personalizată și unică.

Versatilitatea acestui ou vibrator controlat de la distanță este evidentă în capacitatea sa de a fi utilizat într-o varietate de medii și situații. Dimensiunea sa discretă și funcționarea silențioasă vă permit să vă bucurați de beneficiile sale în intimitatea casei dumneavoastră sau chiar în locuri publice, adăugând o componentă incitantă vieții sexuale.

Pe lângă faptul că oferă plăcere senzuală, această jucărie poate avea și beneficii pentru sănătatea sexuală. Stimularea vibrațională poate crește circulația sângelui în zonă, ceea ce poate contribui la îmbunătățirea sensibilității și a excitării. Poate fi folosit și ca instrument de întărire a mușchilor podelei pelvine, promovând sănătatea sexuală și bunăstarea generală.

CARACTERISTICI :

  • Funcție: 12 funcții de vibrație + telecomandă
  • Putere: 1 baterie AAA + 2 baterii AAA
  • Material: silicon ABS
  • Culoare: violet
Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
6959532328547
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare