×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Bob Powerful Silicone Anal Dilator - Black&Silver D-234785

148,70 lei
Reference:
8435566040337
Brand:
Add to wishlist
Love266
Descriere

Acest stimulator anal are ca principala caracteristica o atingere foarte spongiosa si moale datorita grosimii siliconului. Cu o culoare neagră foarte atractivă, forma sa ergonomică și mai presus de toate sistemul său de vibrații, Black&Silver™ Bob™ asigură o inserție ușoară, adaptându-se perfect anatomiei.

De ce Black&Silver™ Bob™ vă oferim 6 motive exclusive care vă vor trimite să căutați aceste margele anale cu atingere mătăsoasă și vibrații

 • 100% Silicon Premium
 • 1 motor puternic
 • 10 moduri de vibrație
 • Baterie Litiu-Ion integrată
 • Reîncărcabil prin cablu USB
 • Impermeabil-IPX6

DEscoperiți Black&Silver™ Bob™

Jucaria sexuala este un dop anal vibrant cu care nu vei ramane indiferenta. Este suficient de mare și mic pentru a avea dimensiunea ideală pentru stimularea anale. Cu capătul său bilă, Black&Silver™ Bob™ a fost special conceput ca un dop anal, deși poate fi folosit și pe cale vaginală. Poți chiar să mergi mai departe și să-l folosești ca masaj, aplicând vibrațiile în diferite puncte erogene ale corpului. Tot corpul tău este sensibil! Poartă Black&Silver™ Bob™ în felul tău și explorează noi senzații.

Cu un încărcător USB, o autonomie de 3 ore și 10 moduri de vibrație, ești pregătit pentru o sesiune de stimulare super-plăcută. Luați conectorul anal Black&Silver™ Bob™ oriunde doriți și bucurați-vă de experiența de vibrație oferită de jucăria Black&Silver™

Caracteristica sa principală este o atingere foarte mătăsoasă și moale datorită sistemului său gros de silicon. In plus, forma sa este ergonomica, faciliteaza dilatarea, ceea ce in cazul jocului anal este deosebit de practic.

CUM SĂ-L FOLOSEASCĂ?

Plugul anal vibrant Black&Silver™ Bob™ este foarte intuitiv de utilizat. Vă recomandăm să aplicați generos un lubrifiant pe bază de apă pe capul jucăriei și pe zona de stimulat. Apropie încet Black&Silver™ Bob™ de zona aleasă și dând cercuri mici cu jucăria, te stimulează. Odată ce ați dilatat anusul, începeți prin a introduce dopul în modul care vă oferă cea mai mare plăcere.

Pe lângă forma standard, îl puteți folosi și ca vibrator pentru masaj. Îl poți apropia de zonele tale erogene și te poți masa pe tine sau pe partenerul tău, folosind Black&Silver™ Bob™ ca jucărie pentru preludiu.

CURĂȚARE

 • Curățați bine jucăria înainte și după fiecare utilizare cu apă caldă și săpun ușor.

DEPOZITARE

 • Depozitați-vă jucăria Black&Silver™ Bob™ într-un loc ferit de praf și țineți-o departe de jucăriile din alte materiale. Evitați să-l lăsați în lumina directă a soarelui și NU îl expuneți NICIODATĂ la căldură extremă.

SFATURI DE UTILIZARE

 • Black&Silver™ Bob™ recomandă utilizarea lubrifianților pe bază de apă precum Waterfeel™, Aqua™, Bioaqua™, Aquatravel™ sau Coquette™ pentru o introducere ușoară și lină a tuturor produselor din silicon. Nu utilizați lubrifianți siliconici, uleiuri sau creme cu orice produs din silicon, deoarece acestea pot degrada materialul produsului și pot limita performanța și durata de viață a acestuia.

3 ANI GARANȚIE

 • Această garanție se aplică tuturor produselor Black&Silver™ Bob™ achiziționate de la data de achiziție inițială a unui astfel de produs. Această garanție nu acoperă daune cauzate de o utilizare greșită sau altă utilizare decât cea prevăzută și descrisă în manualul de instrucțiuni al produsului, uzura normală, modificarea, utilizarea nerezonabilă, service-ul de către agenții de service neautorizate sau pierderea sau deteriorarea bateriilor sau bateriilor. amovibil.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8435566040337
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

 • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare