×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Clitoris Sucker Stimulating Tongue Violet - Fantasy For Her D-236571

Stimulator de Clitoris Fantasy for Her cu Ventuză și Limbă Vibrantă Violet oferă plăcere pulsatorie și orală intensă.

Citeste mai multCiteste mai putin
774,94 lei
Reference:
603912757446
Brand:
Add to wishlist
Love94
Descriere

Întotdeauna a tânjit sex oral și și-a dorit să se poată bucura de el mai des. Acum putea. Plăcerea ei supremă i-ar putea oferi extazul intim pe care îl căuta.

Mai întâi, a apăsat pe butonul pentru a activa vibrația și apoi a urmărit corpul ei cu plăcere pulsatorie. Știam că asta se va simți grozav în ea mai târziu, dar mai întâi a vrut să exploreze senzațiile orale. nbsp; Așezați conul ei oval , plăcerea ei supremă, pe dorul ei de fundul ei. perfect buzele ei, clitorisul și cele mai sensibile părți feminine.

Aspirația pulsatorie, de muls, a fost sincronizată perfect pentru a atrage pielea ei moale, făcând-o sensibilă de senzație. Se simțea atât de incredibil, de parcă însăși esența ei ar fi fost sedusă. . A apăsat un alt buton și limba motorizată a început să funcționeze. să-i lingă clitorisul umflat. Cu fiecare apăsare, limba ei moale și-a tachinat senzual punctul dulce sensibil. captivată de o plăcere incredibilă în timp ce explora diferitele modele ale limbii.

Aceasta a fost cu adevărat cea mai uimitoare combinație de senzații pe care a simțit-o vreodată! Și apoi, ca într-un vis, punctul culminant a îmbrățișat-o. cu tremurături fără suflare. Plăcerea ei supremă Ea a făcut ca fanteziile ei sexuale să devină realitate.

SPECIFICAȚII:

  • Lungime totală: 25,4 cm - 10 inci
  • Diametru: 3,8 cm
  • Lungime inserabila: 24,1 cm
  • Moduri de vibrație : 10
  • Rezistenta la apa : Impermeabil
  • Material: ABS
  • Numar de motoare : 4
  • Baterii : Litiu Ion

În ultimii 20 de ani, Pipedream Products a creat și dezvoltat unele dintre cele mai bine vândute produse de noutate din lume. Aceste produse includ jucării și vibrații realiste, dar și o gamă largă de gaguri, loțiuni, articole fetiș și cadouri. Pipedream este un brand american fondat în 1973, care nu are nevoie de multe introduceri, cu peste 40 de ani în sectorul jucăriilor erotice, în prezent este cel mai mare producător de produse erotice din lume, ocupând nu doar primul loc în producție, ci și în vânzări, cu sediul în California. Pionierii în marketingul produselor BDSM, de fapt sunt brandul numărul 1 în vânzări de produse pentru introducerea în Bondage. Pipedream cuprinde peste 35 de mărci erotice și a acumulat peste 70 de premii pentru calitatea și inovația sa.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
603912757446
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare