×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Drake Deluxe Sucking Vibe Rechargeable Silicone Black - Black&Silver D-234391

174,72 lei
Reference:
8435565939281
Brand:
Add to wishlist
Love240
Descriere

Bucurați-vă de noul stimulator de aspirație clitoridiană de la Black&Silver™ Drake. Puteți atinge puterea maximă cu un singur clic. Model realizat din silicon extra moale și abs cu design ergonomic pentru ușurință în utilizare.

Clitorisul tău va fi inundat de plăcere ca niciodată: Black&Silver™ Drake 3! Cu tehnologia noastră inovatoare de aspirație, cea mai recentă generație a acestui clasic imită valul senzual al apei pulsatoare.
De ce Black&Silver™ Drake? Vă oferim 10 motive exclusive care vă vor trimite să căutați Black&Silver™ Drake 3

  • Putere incredibilă
  • Dimensiune compactă unică pe piață, perfectă pentru a fi luată oriunde, dimensiunea sa compactă vă permite să o transportați în geantă la birou sau în călătorie.
  • Silicon care are grijă de pielea ta
  • Ergonomic, perfect pentru ca femeia să o țină în mână în timp ce suge
  • Orgasm rapid și garantat
  • Testat pe 190 de femei profesioniste din sectorul erotic care garantează eficacitatea acestuia la 100%.
  • Cap de silicon care iti stimuleaza toate simturile
  • Culoare neagră elegantă.

Black&Silver™ Drake: Te ridică la rai cu orgasme inimitabile

Black&Silver™ Drake este dispozitivul suprem de sănătate sexuală atunci când vine vorba de stimularea clitorisului. Bucurați-vă de 10 programe de aspirație cu motorul său puternic. Black&Silver™ Drake îți inundă corpul cu aceste valuri de plăcere, creând o senzație deosebit de naturală și permițând orgasme clare cum nu ai mai experimentat până acum. Ai prefera să-ți tachineze clitorisul cu tehnologia familiară Black&Silver™ Drake și complet fără contact?

Care sunt alte beneficii Black&Silver™ Drake?

  • Black&Silver™ Drake are un design mat rafinat. Spre deosebire de predecesorul său, acest mamelon inovator este fabricat 100% din silicon fără sudură, prietenos cu pielea, cu o senzație moale la atingere (super moale pentru piele și mai ales igienic). Finisajul său rezistent la apă (IPX5) vă permite să îl duceți la duș sau la baie și, de asemenea, îl face ușor de curățat cu apă caldă și săpun delicat. După ce ați atins puncte culminante uluitoare, puteți reîncărca cu ușurință bateriile încorporate ale vibratorului cu cablul de încărcare USB inclus.

CURĂȚARE

  • Curățați bine jucăria înainte și după fiecare utilizare cu apă caldă și săpun ușor.

DEPOZITARE

  • Păstrați jucăria Drake Black&Silver™ într-un loc ferit de praf și țineți-o departe de jucăriile din alte materiale. Evitați să-l lăsați în lumina directă a soarelui și NU îl expuneți NICIODATĂ la căldură extremă.

SFATURI DE UTILIZARE

  • Black&Silver™ Drake recomandă utilizarea lubrifianților pe bază de apă precum Waterfeel™, Aqua™, Bioaqua™, Aquatravel™ sau Coquette™ pentru o introducere ușoară și lină a tuturor produselor din silicon. Nu utilizați lubrifianți siliconici, uleiuri sau creme cu orice produs din silicon, deoarece acestea pot degrada materialul produsului și pot limita performanța și durata de viață a acestuia.

3 ANI GARANȚIE

  • Această garanție se aplică tuturor produselor Black&Silver™ Drake achiziționate de la data de achiziție inițială a produsului respectiv. Această garanție nu acoperă daune cauzate de o utilizare greșită sau altă utilizare decât cea prevăzută și descrisă în manualul de instrucțiuni al produsului, uzura normală, modificarea, utilizarea nerezonabilă, service-ul de către agenții de service neautorizate sau pierderea sau deteriorarea bateriilor sau bateriilor. amovibil.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8435565939281
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare