×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

EPIC - PYTHON DILDO COBRA GREEN D-239475

268,55 lei
Reference:
8435565942878
Brand:
Add to wishlist
Love0
Descriere

Explorează noi frontiere ale plăcerii cu Python , vibratorul din silicon de la marca EPIC CYBERSILICOCK inspirat din mitologia greacă! Cu culori izbitoare care evocă măreția zeilor, acest vibrator te va lua departe. la experiențe erotice epice.

Caracteristici:

  • Gland de 60 mm pentru o intrare lină și plăcută.
  • Îngroșare sub gland de 64 mm pentru o senzație de plenitudine.
  • Lungimea mijlocie de 46 mm oferă o stimulare precisă.
  • Secțiune pre-bază de 50 mm pentru o tranziție confortabilă.
  • Baza de 90 mm pentru o prindere sigura in timpul utilizarii.
  • Lungime introducbilă de 185 mm pentru o satisfacție profundă.
  • Lungime totală de 205 mm pentru o experiență completă.
  • Greutate de 530 g pentru o senzație solidă și satisfăcătoare.

Descoperiți puterea erotică a lui Python de la EPIC CYBERSILICOCK și transformați-vă fanteziile mitologice în realitate.

CYBERSILICOCK EPIC

Bine ați venit în universul EPIC CYBERSILICOCK , unde pasiunea întâlnește inovația, iar mitologia greacă prinde viață într-un mod nemaivăzut până acum. Suntem mai mult decât un brand de jucării sexuale; Suntem simbolul plăcerii moderne, îmbinând măiestria excepțională cu imaginația nestăpânită.

Cufundă-te într-o lume a dorinței divine cu masturbatoarele și dildo-urile noastre din silicon care te vor transporta în poveștile epice ale Greciei antice. Fiecare produs EPIC CYBERSILICOCK este meticulos conceput pentru a oferi o experiență senzorială unică, folosind cea mai avansată tehnologie de silicon pentru a asigura o senzație de moliciune și realism de neegalat.

Colecția noastră este inspirată din miturile și legendele mitologiei grecești, unde zeii și creaturile mitice prind viață în forme ciudate și șocante. Design-urile noastre provoacă convențiile plăcerii convenționale și vă invită să explorați noi orizonturi ale extazului.

Dar inovația nu se oprește aici. Unele dintre produsele noastre au funcții avansate, cum ar fi telecomanda, care vă permit să vă personalizați experiența de plăcere cu ușurința unei singure atingeri. Imaginați-vă că vă controlați intensitatea și ritmul senzațiilor prin apăsarea unui buton, predați-vă plăcerii cu priceperea unui zeu.

Și, desigur, estetica este la fel de importantă pentru noi. Produsele noastre sunt disponibile într-o varietate de culori îndrăznețe care vă trezesc simțurile, de la strălucirea aurie a soarelui până la albastrul misterios al Mării Egee. Iar formele noastre sunt la fel de izbitoare ca poveștile mitologiei grecești, cu curbe senzuale și contururi îndrăznețe care te invită să-ți explorezi cele mai sălbatice fantezii.

Pregătește-te pentru o experiență epică ca nimeni altul. Alăturați-vă nouă în călătoria către plăcerea supremă cu EPIC CYBERSILICOCK , unde mitologia greacă se întâlnește cu tehnologia modernă pentru a crea o lume a dorinței infinite. Ești gata să intri în tărâmul zeilor plăcerii?

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8435565942878
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare