×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Ginebra Pornstar Pussy Masturbator - Private D-235841

227,25 lei
Reference:
8713221821881
Brand:
Add to wishlist
Love262
Descriere

Experimentați de aproape și personal curbele acestei latine sfârâitoare cu uimitorul masturbator Ginebra Bellucci Pussy .

Acest design de culoarea caramelului te va duce pe drumul vieții tale, exact așa cum ar face Ginebra . Un must-have pentru fanii bombei înflăcărate, minune, textura interioară realistă a masturbatorului și orificiul vaginal strâns vor oferi o stimulare senzațională, chiar acolo unde doriți. Fabricat din materiale premium și aderând la cel mai înalt standard de calitate, Ginebra Bellucci Pussy este o alegere durabilă, sigură pentru corp și palpitantă pentru plăcerea intima! Ginebra Bellucci este o adevărată Pornstar PRIVATĂ !

Această latină sfârâitoare are o pasiune arzătoare pentru penis, captivând bărbații cu ochii ei întunecați păcătoși și curbele sexy. Această frumusețe minionă adoră să joace rolul unei servitoare obraznică, seducându-și partenerii să-i dea asta greu și dur. Ginebra este una dintre cele mai tari petarde latine ale lui Private și abia așteptăm să vedem mai mult din talentul ei sufocant!

PRIVATE este lider mondial în divertismentul premium pentru adulți, cu conținut sexy din 1965. De la vechile clasice realizate în anii 1960 la blockbuster-uri moderne și actuale. Odată cu introducerea jucăriilor de masturbare de ultimă generație, nu o puteți vedea doar pe PRIVATE , dar vă puteți bucura și de ea în persoană cu masturbatorul dvs. PRIVATE . personal. Un masturbator PRIVAT oferă plăcere nelimitată, sigură pentru corp și discretă, chiar în palma mâinii tale.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8713221821881
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare