×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

IBIZA - UP & DOWN + VIBRATOR + CLITORIS SUCKER D-234723

330,35 lei
Reference:
8435566040238
Brand:
Add to wishlist
Love0
Descriere

DEscoperă IBIZA? SUCTION EXTENDER VIBRATOR, Un produs dezvoltat care are atât stimularea punctului G, cât și stimularea clitorisului. Cu ajutorul noilor tehnologii, IBIZA? SUCTION EXTENDER VIBRATOR are o mișcare unică și inovatoare, ideală pentru stimularea punctului G. Mișcarea cu pulsații se va adapta și, de parcă membrul masculin ar stimula ușor interiorul vaginului, te va introduce într-o masturbare complet nouă. IBIZA? SUCTION EXTENDER VIBRATOR are inovatie prin care a fost posibila dezvoltarea unui nou tip de aspiratie, total incitant.

 • 1- COMBINAȚIE DE TEHNOLOGIE NICIODATĂ

Fără contact direct, undele sonore ale IBIZA? SUCTION EXTENDER VIBRATOR oferă o stimulare rapidă, dar blândă a clitorisului, astfel încât să obțineți o plăcere imensă, adăugând o puternică senzație de plăcere.

 • 2 ? DUBLA STIMULARE

Un motor puternic vibrator + o ventuză incredibilă a clitorisului (atât partea care este vizibilă, cât și partea care nu se vede) și folosește vibratorul în același timp.

 • 3 moduri de sistem sus și jos
 • 10 frecvente
 • 10 moduri de aspirație + 10 moduri de vibrație
 • Rezistent la apă (IPX6)
 • Incarcator magnetic
 • Silicon prietenos cu corpul, fără falați.
 • Baterie litiu-ion Ușor de curățat

CUM SĂ-L FOLOSEASCĂ?

 • Înainte de a începe experiența cu IBIZA? VIBRATOR EXTENS DE ASPIRARE, aplicati lubrifiant pe baza de apa pe jucarie si pe zonele de stimulat, clitoris si vagin.
 • Odată gata, apăsați butonul de pornire.
 • IBIZA? SUCTION EXTENDER VIBRATOR vă oferă posibilitatea de a utiliza simultan modurile de aspirație și vibrație, special conceput pentru a vă face să vă topiți între orgasme.
 • Există și posibilitatea de a întrerupe una dintre cele două stimulări, trebuie doar să faceți dublu clic pe butonul corespunzător.
 • Ești gata de artificii! Explorează senzații noi și lasă-te purtat de senzații noi!

CURĂȚARE

Curățați bine jucăria înainte și după fiecare utilizare cu apă caldă și săpun ușor.

DEPOZITARE

Păstrați-vă IBIZA? Jucărie VIBRATOR EXPENDOR DE ASPIRARE într-un loc ferit de praf și ține-o departe de jucăriile din alte materiale. Evitați să-l lăsați în lumina directă a soarelui și NU îl expuneți NICIODATĂ la căldură extremă.

SFATURI DE UTILIZARE

IBIZA? SUCTION EXTENDER VIBRATOR recomandă utilizarea lubrifianților pe bază de apă precum Waterfeel?, Aqua?, Bioaqua?, Aquatravel? sau Coquette? pentru introducerea ușoară și lină a tuturor produselor din silicon. Nu utilizați lubrifianți siliconici, uleiuri sau creme cu niciun produs din silicon, deoarece acestea pot degrada materialul produsului și pot limita performanța și durata de viață a acestuia.

3 ANI GARANTIE

Această garanție se aplică tuturor IBIZA? Produsele VIBRATOR EXTENSOR DE ASPIRARE achiziționate, începând cu data achiziționării inițiale a unui astfel de produs. Această garanție nu acoperă daunele cauzate de o utilizare greșită sau altă utilizare decât cea prevăzută și descrisă în manualul de instrucțiuni al produsului, uzura normală, modificarea, utilizarea nerezonabilă, service-ul de către agenții de service neautorizate sau pierderea sau deteriorarea bateriilor sau bateriilor. amovibil.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8435566040238
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

 • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare