×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

JAMYJOB - VAGINA MASTURBATOR DISCRET D-222079

98,95 lei
Reference:
8435565908775
Brand:
Add to wishlist
Love0
Descriere

Masturbatorul Jamyjob

Jamyjob Toys va prezinta trei masturbatoare perfecte pentru a le folosi singur, in cuplu sau a le duce oriunde cu tine, fabricate in TPR sporesc senzatia de placere sporind starea de bine in masturbarea masculina.

Instructiuni de folosire;

Aplicați un lubrifiant pe bază de apă fără parabeni, cum ar fi Waterfeel sau Nina Kikí înainte de utilizare.

După utilizare, dacă ejacularea nu a avut loc în interior, curățați-l cu săpun cu ph neutru și apă caldă, dacă ejacularea a avut loc în interior, îndepărtați manșonul, puneți-l sub apă și curățați-l cu săpun cu ph neutru, lăsați-l să se usuce și se va fiți gata de utilizare din nou.

  • Forma vaginului
  • Material; TPR fără phalatos
  • 5 BENEFICII ALE MASTURBĂRII BĂRBAȚILOR
  • *Jamyjob Brand anunță că există un eșec în etichetă (Ass Experience), dar nu vă faceți griji, veți găsi un vagin delicios și uimitor

Masturbarea continuă să fie apreciată în unele societăți ca ceva imoral și dăunător. De fapt, este un subiect aproape interzis, care abia se discută la întâlniri și este rezervat chestiunilor intime. Nici nu trebuie să trecem cu vederea unele dintre legendele urbane care au circulat în jurul masturbării masculine: deoarece aceasta a provocat sterilitate, orbire sau apariția coșurilor. Cu toate acestea, această tehnică produce plăcere și relaxare, printre altele. În continuare, vă arătăm cele 5 beneficii ale masturbării masculine.

Evitați cancerul de prostată
Cancerul de prostată este cel mai frecvent tip de cancer la bărbații peste 70 de ani. De fapt, este în creștere, deoarece arată că reprezintă deja 12% din cazurile noi de cancer depistate în Europa.

Mai multă fertilitate
Contrar a ceea ce se crede adesea, masturbarea nu afectează calitatea spermei. Dimpotrivă, deoarece reușește de fapt să îmbunătățească motilitatea spermatozoizilor. Acest lucru se datorează faptului că prin ejaculare spermatozoizii reziduali sunt eliberați, făcându-i pe cei noi care ies mai sănătoși și mai tineri.

Prevenirea infecțiilor
Cu fiecare ejaculare bacteriile sunt expulzate. Prin urmare, canalele ejaculatoare sunt curățate, prevenind dezvoltarea unei infecții. Dar pe lângă faptul că observați în organele genitale, o veți aprecia și în alte zone ale corpului.

Mărește fericirea
Odată cu masturbarea, secretăm o serie de hormoni precum dopamina și oxitocina, care sunt asociați cu nivelurile de fericire. Circuitele creierului de satisfacție sunt activate, îmbunătățind starea de spirit și fericirea.

Utilizați Jumyjob frecvent pentru a vă îmbunătăți performanța sexuală!

Diferite investigații au relevat faptul că golirea frecventă a prostatei, lucru care se obține prin ejaculare, poate preveni apariția cancerului de prostată. Unele studii spun că cei care se masturbează de mai mult de cinci ori pe săptămână au cu 30% mai puține opțiuni pentru a pune capăt unei tumori de prostată.

Relaxare naturală
Cele mai frecvente variante de relaxare sunt tila, lectura, yoga sau chiar pastilele. Dar datorită masturbării poți obține și această calitate, pe lângă faptul că ne permite să punem capăt insomniei. La atingerea orgasmului, creierul omului secretă hormoni precum serotonina și oxitocina, care sunt asociați cu somnul.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8435565908775
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare