×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Mila Anal Chain Of Hearts 18 Cm - Black&Silver D-234778

94,92 lei
Reference:
8435566040511
Brand:
Add to wishlist
Love263
Descriere

Cu o formă netedă, gradată, Black&Silver™ Milan Beads™ sunt alegerea perfectă pentru jucătorii începători sau avansați care doresc să exploreze farmecul jocului anal. Lasă-ți dorințele să scape în timp ce colectezi recompense pentru el sau ea - sigur că îți va oferi o plăcere extremă.

De ce Black&Silver™ Milan Beads™ vă oferim 4 motive exclusive care vă vor trimite să căutați aceste margele anale cu atingere mătăsoasă.

  • Silicon prietenos cu corpul
  • Unisex: dispozitivul poate fi folosit de persoane de toate genurile
  • Perfect potrivit pentru utilizare sub apă.
  • Ideal pentru incepatori si antrenamente anal.
  • Black&Silver™ Milan Beads™ Începutul unui joc anal foarte satisfăcător!

Măsuri; 16,2 cm lungime totală x 3,2 cm la cel mai mare diametru

Black&Silver™ Milan Beads™ perfecte pentru jocul senzual din spate: margelele anale vin într-un set cu o structură variată și o suprafață netedă din silicon. Cu 5 elemente, Black&Silver™ Milan Beads™ sunt partenerul ideal pentru antrenamentul anal.

Black&Silver™ Milan Beads™: este extrem de flexibil și, prin urmare, se adaptează perfect contururilor corpului tău. Baza practică de prindere îl face ușor de utilizat și asigură distracția în siguranță. Datorită aspectului lor jucăuș, sunt potrivite în special pentru începători pentru a începe antrenamentul anal.

Care sunt celelalte avantaje ale jucăriilor anale?

Pe lângă structurile și design-urile lor versatile, Black&Silver™ Milan Beads™ oferă o senzație netedă. Suprafața netedă a siliconului prietenos cu corpul este extrem de igienă și ușor de curățat, deoarece bilele sunt utilizate pe cale anală, se recomandă dezinfectarea temeinică cu spray dezinfectant Waterfeel™ înainte și după fiecare utilizare. Compoziția se potrivește perfect cu materialul. Mai ales când te joci cu hayonul, este de asemenea recomandabil să folosești lubrifiant, de exemplu de la Waterfeel™, Aqua™, Bioaqua™, Coquette™ sau Aquatravel™.

Lubrifianții sunt disponibili în versiuni clasice, mătăsoase și cu efect de căldură și sunt complementul ideal pentru a vă bucura de experiența Black&Silver™.

CURĂȚARE

  • Curățați bine jucăria înainte și după fiecare utilizare cu apă caldă și săpun ușor.

DEPOZITARE

  • Păstrați-vă jucăria Black&Silver™ Milan Beads™ într-un loc ferit de praf și țineți-o departe de jucăriile din alte materiale. Evitați să-l lăsați în lumina directă a soarelui și NU îl expuneți NICIODATĂ la căldură extremă.

SFATURI DE UTILIZARE

  • Black&Silver™ Milan Beads™ recomandă utilizarea lubrifianților pe bază de apă precum Waterfeel™, Aqua™, Bioaqua™, Aquatravel™ sau Coquette™ pentru o introducere ușoară și lină a tuturor produselor din silicon. Nu utilizați lubrifianți siliconici, uleiuri sau creme cu orice produs din silicon, deoarece acestea pot degrada materialul produsului și pot limita performanța și durata de viață a acestuia.

3 ANI GARANȚIE

  • Această garanție se aplică tuturor produselor Black&Silver™ Milan Beads™ achiziționate, începând cu data de achiziție inițială a produsului respectiv. Această garanție nu acoperă daune cauzate de o utilizare greșită sau altă utilizare decât cea prevăzută și descrisă în manualul de instrucțiuni al produsului, uzura normală, modificarea, utilizarea nerezonabilă, service-ul de către agenții de service neautorizate sau pierderea sau deteriorarea bateriilor sau bateriilor. amovibil.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8435566040511
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare