×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

ONINDER - VIBRATOR BULLET BERLIN NEGRU 9 MODURI 8,5 X 2 CM - APLICATIE GRATUITA D-238136

144,60 lei
Reference:
8435566047787
Brand:
Add to wishlist
Love0
Descriere

Glonțul vibrator BERLIN de la marca ONINDER este un dispozitiv de plăcere intim conceput pentru a stimula diverse zone erogene ale corpului. Cu 9 moduri de vibrație și o culoare neagră elegantă, acest glonț oferă o experiență senzorială unică și personalizabilă.

Dimensiunile sale compacte de 8,5 cm lungime si 2 cm latime il fac ideal pentru transport si utilizare discreta.

Prezintă logo-ul distinctiv ONINDER în roșu, asigurându-i autenticitatea și calitatea.

Fabricat din materiale sigure pentru corp, acest glonț vibrant este reîncărcabil prin USB, ceea ce îl face ecologic și ușor de utilizat.

Designul său impermeabil permite momente de plăcere atât la duș, cât și la cadă, extinzând posibilitățile de explorare erotică. În plus, se mândrește cu un motor puternic care asigură o stimulare intensă și satisfăcătoare.

Bullet-ul BERLIN oferă, de asemenea, funcționalități suplimentare printr-o aplicație mobilă gratuită, care permite controlul de la distanță al modurilor de vibrație și crearea de experiențe personalizate.

Această caracteristică adaugă un strat de versatilitate și distracție experienței utilizatorului, oferind o conexiune mai profundă între utilizatori și plăcerea lor intimă.

APLICAȚIA ONINDER

Deblocați noi funcții de control al jucăriilor cu aplicația ONINDER™. Atingeți ecranul smartphone-ului pentru a modifica setările de vibrație și intensitate, chiar și de la distanță.

Măriți jocul cu aplicația ONINDER™ și profitați la maximum de jucăria dvs. ONINDER™.

Cu acest vibrator nu numai că poți alege între combinații prestabilite de vibrații și intensitate, dar poți și partaja un control inovator bazat pe aplicații. Trebuie pur și simplu să descărcați aplicația gratuită ONINDER™ pe dispozitivul dvs. Android sau iOS și să vă conectați smartphone-ul sau tableta.

Împărtășește-ți plăcerea cu alți utilizatori din întreaga lume. Experimentați vibrația în ritmul listei de redare Spotify preferate direct pe ONINDER™; creativitatea ta nu are limite datorită acestei aplicații de telecomandă. De asemenea, puteți permite partenerului dvs. să preia controlul sau să controleze ONINDER™ al altor utilizatori prin intermediul rețelei de socializare.

Trăiește aventuri neașteptate și aventurează-te în lumi digitale complet noi ale aplicației ONINDER™. Evident, aplicația respectă GDPR și toate reglementările europene privind protecția datelor. Astfel, vă puteți relaxa complet și vă puteți duce viața sexuală la un nou nivel. Ce mai astepti? Vă așteaptă câteva ore de plăcere pasională.

• Motor puternic

• Posibilitate de utilizare și fără aplicație

• Varietate infinită de programe de vibrații prin intermediul aplicației

• Rezistent la apă (IPX7)

• Baterie litiu-ion (încărcător USB inclus)

• Silicon medical moale.

• 2 ani garanție

De ce să alegeți ONINDER™?

Găsiți dragostea cu persoana care este cu adevărat potrivită pentru dvs. sau creșteți încrederea în cuplu. Joacă cu telecomandă cu jucăriile ONINDER™

ONINDER™, ce este și cum funcționează

În câteva cuvinte, ONINDER™ este o aplicație care permite utilizatorului să se conecteze cu alte profiluri online pentru a-și face prieteni, a extinde lista de contacte din întreaga lume și chiar a obține parteneri temporari sau permanenți.

ONINDER™ este o aplicație care vă permite să vă jucați sexual cu persoane din diferite părți ale lumii sau să creșteți încrederea în cuplu, precum și un serviciu de întâlniri online care a fost dezvoltat inițial în Europa pentru piața europeană. Cu toate acestea, suntem încrezători în popularitatea și extinderea sa în alte țări de pe continentul european. Acest serviciu online este disponibil în prezent în diferite părți ale lumii, inclusiv în America Latină și în curând Asia.

Cum functioneazã

Îți creezi un profil pe ONINDER™ și intri într-un club privat gratuit.

Înregistrarea gratuită este o procedură obișnuită în aplicațiile de dating, deoarece este ceva de care beneficiază ambele părți, atât compania, cât și potențialul utilizator.

Odată ce contul tău gratuit este creat, poți accesa căutarea profilurilor altor utilizatori. Profiluri care au fost selectate ținând cont de filtrele pe care le-ați activat anterior la înregistrare.

În același mod, cu cât prioritățile tale sunt mai specifice cu privire la persoanele pe care ești interesat să le cunoști, cu atât vei avea mai multe oportunități de a reuși în căutarea ta. Pe de altă parte, dacă strategia ta este mai mult cantitativă decât calitativă pentru că vrei să ai un spectru mai larg din care să alegi.

Nu este obligatoriu să încărcați o fotografie, așa că puteți naviga cu o anumită confidențialitate și dacă doriți să continuați să încercați ONINDER™ gratuit.

Creată pentru a explora și întări relațiile dintre cupluri, aplicația ONINDER™ oferă un spațiu de joacă, oriunde v-ați afla.

Faceți cunoștință cu aplicația

Controlează și joacă.

ONINDER™ vă permite să creșteți sau să micșorați intensitatea vibrațiilor. Cu vibrațiile multiple, puteți face mai multe: alegeți între diferite modele de vibrații sau comutați motoarele atunci când utilizați o jucărie cu două motoare.

Începe conversația

ONINDER™ este o platformă care vă ajută să vă exprimați deschis și liber despre dorințele dvs. Spune-i partenerului tău ce îți place și cere ce îți dorești, chiar și în căldura momentului.

Crearea vibrațiilor

Folosește diferitele niveluri și curbe de plăcere care cresc sau scad intensitatea vibrației, lasă-ți imaginația să zboare în timp ce aplicația te surprinde cu ritmuri irezistibile.

Dragoste pentru adevărații IUBITORI

Indiferent dacă vă aflați peste cameră sau peste ocean, puteți împărtăși plăcerea cu partenerul dvs. Asociați-vă jucăriile cu aplicațiile ambelor telefoane pentru a controla diferitele moduri de vibrație, simțiți magia tehnologiei pe cale sexuală.

Conectează-te cu partenerul tău la distanță lungă

Combinați diferite forme de comunicare cu controlul jucăriilor din orice locație.

 1. Chat/Apel vocal/Apel video
 2. Legătură de control
 3. Control live
 4. Sex la distanta

Timp de răspuns rapid

• Simțiți mișcările partenerului dvs. aproape în timp real. Construit cu senzori avansați, vei simți toate acțiunile partenerului tău în timpul sesiunii.

Platformă sigură

• Chatul dvs. video este criptat și merge direct pe dispozitivul partenerului dvs. Niciunul dintre mesajele dvs. text sau sesiunile video nu trece prin serverele noastre. Vă respectăm confidențialitatea și securitatea!

Opțiuni multiple de conectare

• Nu doriți să utilizați software-ul nostru de chat video? Puteți conecta jucăriile cu aplicația noastră și puteți utiliza o aplicație de chat video terță parte - Skype-. Sexul pe Skype nu va mai fi niciodată la fel.

• Ce moduri de joc are Oninder™?

 • Distanta lunga

Controlați plăcerea partenerului dvs. prin aplicația ONINDER™ sau lăsați-i să vă controleze, indiferent de distanța fizică. Cu opțiunea de a vă sincroniza jucăriile pentru a simți aceleași senzații, vă promitem că sexul prin video sau prin telefon nu va mai fi niciodată la fel.

 • Joc public

Folosește o jucărie cu un partener în diferite locuri publice și vezi dacă poți reține gemetele.

 • Joc solo

Jucăriile sexuale vă permit să vă creșteți stima de sine și fericirea personală. Cu aplicația noastră o jucărie ONINDER™ și puțină imaginație, viața este la picioarele tale atâta timp cât ai nevoie.

 • Faceți cunoștință cu jucătorii sexuali ONINDER™

Distanța nu este o problemă. Trimiteți un link de control unui prieten sau lăsați-i unor străini sexy să vă controleze jucăria, pentru un sex virtual plin de trăsături.

Dar pot întâlni oameni noi care folosesc jucăriile ONINDER™?

ONINDER™ nu este doar o aplicație de jocuri de cuplu, este o „Rețea socială pentru jucători sexuali” care vă va conecta cu oameni din orice parte a lumii.

În trecut, dacă voiai să te joci cu partenerul tău sau cu cineva pe care nu-l cunoști, trebuia să ai un punct de întâlnire fizic. În zilele noastre există atât de multe opțiuni încât este foarte ușor să te pierzi, iar jucătorii sexuali de care ești aproape s-ar putea să nu aibă aceleași gusturi ca tine.

Aici intervine ONINDER™, o platformă care încearcă să conecteze jucători sexuali din întreaga lume, datorită algoritmilor care sunt responsabili cu analiza gusturilor personale ale fiecărui utilizator.

Creatorii acestei „rețele sociale pentru jucătorii sexuali” asigură că datorită serviciului lor „activitatea sexuală în rândul utilizatorilor de jucării sexuale va crește considerabil”. Pentru a face acest lucru, va trebui să introducem câteva date și astfel să creăm un profil ONINDER™.

Știm deja că ONINDER™ este o aplicație pentru a te juca sexual cu partenerul tău sau cu străinii și, de asemenea, o rețea de socializare. Acum să vorbim despre funcții; ¡Controlat de la distanță prin mediu de iPhone sau Android!

Jucăriile noastre sexuale Bluetooth se conectează fără fir la aplicațiile noastre.

Tu ai controlul

Controlați de la distanță gama de jucării ONINDER™ de aproape sau de departe, oriunde v-ați afla.

Funcții principale:

 • Control local
 • Text/audio/videochat
 • Control la distanță lungă
 • Sincronizează cu muzica ta
 • Sex la distanță

Compatibil cu:

iPhone/iPad Air/iPad Mini/iPod Touch iOS 11.0 și versiuni ulterioare

Android 4.3 și versiuni ulterioare cu Bluetooth 4.0 activat

Să vorbim despre câteva întrebări frecvente despre aplicație.

¿Cum îmi pot schimba preferințele de limbă pe Oninder?

• Din meniu, secțiunea „Setări” puteți schimba limba aplicației. Disponibil în spaniolă, engleză, italiană, germană, franceză și portugheză.

Ce se întâmplă dacă am fost restricționat de la ONINDER™ din cauza vârstei?

Pentru a accesa ONINDER™ este obligatoriu să ai peste 18 ani, Aplicația limitează utilizarea acesteia la minori.

• În cazul unei erori, contactați unul dintre moderatorii ONINDER™ și acesta vă va solicita documentația necesară pentru a certifica că sunteți major.

Pot șterge un mesaj de chat?

Da, puteți șterge mesajele din chat, astfel încât cealaltă persoană să nu le vadă.

Cum pot bloca un utilizator?

• Pentru a bloca un utilizator, trebuie să introduceți profilul pe care doriți să îl blocați și să îl blocați de acolo. Veți vedea o fereastră în care va trebui să specificați motivul, pentru ca moderatorii ONINDER™ să poată lua măsurile corespunzătoare.

Pot trimite mesaje oricărui utilizator care face parte din ONINDER™?

Într-adevăr, răspunsul este DA, poți trimite mesaje oricărui utilizator care face parte din comunitatea ONINDER™.

Cum îmi pot șterge contul?

Vă puteți șterge contul ONINDER™ din meniu, secțiunea „Setări”.

ONINDER™ este gratuit?

ONINDER™ este complet gratuit, trebuie doar să descărcați aplicația disponibilă pentru ANDROID ȘI IOS.

Cine poate folosi ONINDER™?

ONINDER™ este o aplicație pentru toate tipurile de public cu vârsta peste 18 ani.

Pot folosi ONINDER™ fără să mă înregistrez?

Da, veți putea folosi ONINDER™ la nivel local, dar nu veți putea accesa oamenii căutări, chat, apeluri video sau controlați jucăria altcuiva.

Descoperiți mai multe informații despre ONINDER™ și toate produsele la www.oninder.com

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8435566047787
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

 • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare