×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Powerful Anatomical Vibrator With Rabbit - Ibiza D-230873

349,75 lei
Reference:
8435565932343
Brand:
Add to wishlist
Love188
Descriere

Vrei orgasme fierbinți și bătăi creative? Atunci ești bine sfătuit cu acest iepuraș elegant cu funcție de căldură! Chiar dacă aspectul său exterior impresionant te excită, doar așteaptă până te bagă în pat! Învelit în silicon incredibil de moale, vibratorul iepure strălucește cu un design negru elegant și tonuri frumoase de aur. Cu vârful curbat ergonomic pe tijă, vă masează perfect punctul G; aici este plasat și primul dintre cele două motoare puternice. A doua vibrație vine de la stimulatorul flexibil al clitorisului, așa că vor urma în curând reflexe de neuitat. Poți controla motoarele separat, prin intermediul panoului de control al jucăriei - alegerea este a ta!

S-A FĂCUT CAM CALD AICI!

În plus, jucăria se adaptează rapid la temperatura corpului. Efectul? Relaxarea muschilor planseului pelvin promovata in acest fel si circulatia sanguina crescuta cresc senzatia de placere si capacitatea de a avea un orgasm. Sentimentul confortabil amintește și de apropierea tandră. Nu îți vei arde degetele pe acest aducător de plăcere, dar cu siguranță se va încinge! Cu mânerul practic, ai totul sub control, chiar și în momentele de extaz extrem.

DĂ-I PUTERE!

Jucăria ta este echipată cu baterii încorporate și, prin urmare, este reîncărcabilă și ecologică. Cablul de încărcare magnetic USB inclus poate fi completat cu o priză standard de 5V dacă este necesar. Se reincarca in doar 130 de minute pentru 70 de minute de placere intensa.

  • vibrator cu iepure
  • Două motoare puternice
  • USB reîncărcabil
  • 8 moduri de vibrație
  • Stimulare directă pe punctul G și clitoris
  • Material: Silicon si ABS
  • Material sigur pentru corp
  • Impermeabil IPX6
  • Recomandat pentru utilizare cu lubrifianți pe bază de apă, cum ar fi Waterfeel
  • Include GRATUIT o singură doză WATERFEEL NATURAL 6 ml

Să vorbim despre noul brand de Sex Toys Ibiza.

Să adăugăm o notă de emoție inspirației din Ibiza? Ibiza reprezintă experiențe noi, grija fiecărui detaliu, fiecare formă, puterea motoarelor și atingerea sa excelentă.

Ibiza este alcătuită Brandul este alcătuit dintr-un total de zece jucării exclusive, fiecare dintre ele cu funcții speciale care îți vor face magazinul să strălucească, atrăgând atenția într-un mod inegalabil datorită prezentării sale exclusive.

Toate jucăriile sunt realizate cu silicon hipoalergenic super moale de calitate premium, mătăsos în fiecare curbă și textură, foarte ușor de curățat și cu o atingere imbatabilă. Acesta este considerat cel mai bun material pentru utilizarea în jucării sexuale datorită lubrifierii sale ușoare, durabilității și, desigur, luxos și aspectuos.

Pe langa silicon, acestea sunt insotite de un detaliu auriu sidefat, culminand cu excelenta eleganta, fiind cea mai buna varianta de achizitie pentru un detaliu frumos si luxos intre cupluri sau insotitori speciali. Zece jucării exclusive, fiecare cu funcții speciale care îți vor face afacerea să strălucească, atrăgând atenția într-un mod inegalabil datorită prezentării sale exclusive.

Dacă vorbim de confort în transport și discreție, Ibiza începe prin a inova, întrucât considerăm și că este o parte foarte importantă a experienței de cumpărare a unei jucării erotice. Când cumpărați o jucărie din Ibiza, veți primi o cutie premium cu o geantă neagră de transport în interior, unde veți găsi jucăria, un încărcător și un plic de lubrifiant Waterfeel Neutral monodoză pentru ca prima experiență a clientului să fie cât mai plăcută, și să poți duce jucăria discret oriunde vrei.

?Cand placerea este o chestiune de doi, totul se imbunatateste?. Ibiza are jucării special concepute pentru distracția ta în cuplu, care pot fi folosite în jocuri atât pentru el, cât și pentru ea, precum și în practica de pegging, sau folosirea ouălor cu telecomandă care stimulează discret punctul G al femeii, putându-l folosi la o dată specială, indiferent de loc.

Scopul nostru final cu această gamă de jucării de lux este să-i facem pe toți cei care au una dintre ele să se simtă speciali, după ce am studiat cu răbdare de ce are nevoie clientul final pentru a-și satisface toate nevoile și având grijă maximă de fiecare detaliu, astfel încât să fie cel mai bun cadou pe care îl poți. avea. face pe cineva special

Din acest motiv, va prezentam Ibiza, pentru a distinge luxul, pentru a da forma si personalitate sexului ca niciodata nu s-a gandit pana acum, pentru ca preludiul sa devina ceva necesar in cadrul cuplurilor, si pentru a face din masturbare un moment grozav, marcand diferenta intr-o experienta de placere.

De ce să alegeți materialul Ibiza?

MATERIALE ȘI ÎNGRIJIREA

Toate jucăriile Ibiza sunt fabricate din silicon de calitate medicală, neted, mătăsos, care este extrem de alunecos și absoarbe rapid căldura corpului. Jucăria poate fi curățată ușor cu apă caldă și puțin săpun. Cu putin detergent dezinfectant pentru jucarii, poti asigura o igiena deosebit de temeinica, ideal cu spray-ul dezinfectant perfect coordonat de la Waterfeel sau Intimichic. Pentru o plăcere netedă maximă, folosiți-vă întotdeauna jucăria cu unul dintre lubrifianții pe bază de apă Waterfeel care se potrivesc perfect cu produsul.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8435565932343
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare