×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Preston Rechargeable Silicone Vibrator Pantie Black - Black&Silver D-234387

274,73 lei
Reference:
8435565939113
Brand:
Add to wishlist
Love249
Descriere

Creativitate nelimitată! Joacă oriunde!

Cu magnetul practic, Black&Silver? Vibratorul Silicon Panty se atașează discret de chiloți și stimulează clitorisul datorită formei sale ergonomice și vibrațiilor intense. Siliconul sigur pentru piele și telecomanda de la telecomanda complet discretă au ca rezultat o jucărie unică.

Negru argintiu? Vibrator Silicione Panty: Vibrator pentru clitoris de călătorie

Negru argintiu? Vibratorul pentru chiloți din silicon oferă o stimulare sexuală intensă atunci când sunteți în oraș: Vibratorul pentru chiloți se atașează de chiloți datorită unui magnet confortabil, astfel încât să vă răsfățe cu vibrații puternice și liniștite și să vă animați viața de zi cu zi.

Datorită formei sale ergonomice, se adaptează perfect contururilor corpului tău și se așează direct pe clitoris, permițându-ți să experimentezi o stimulare deosebit de intensă. Construcția din silicon sigură pentru corp este deosebit de moale și asigură un joc delicat cu doar câteva picături de lubrifiant.

Deoarece vibratorul pentru clitoris este portabil, poate fi controlat cu ușurință din mers: telecomanda prin telecomandă complet discretă asigură o manevrare ușoară și simplă. Astfel poți controla vibrațiile chiloților vibratori folosind telecomanda, sau poți da control partenerului tău! Datorită noului control conceput pentru o discreție totală, îți poți elibera creativitatea.

În plus, deoarece vibratorul pentru chiloți este rezistent la apă IPX7, îl poți folosi și în cele mai umede locuri, cum ar fi sub duș sau în cadă, și poate fi curățat ușor cu apă caldă și un săpun delicat. Dacă Black&Silver? Vibratorul din silicon Panty rămâne fără suflare, bateriile încorporate pot fi reîncărcate prin cablul de încărcare USB inclus.

  • Vibrație profundă super intensă.
  • Silicon prietenos cu corpul
  • 9 moduri de frecvență de vibrație
  • IPX7 rezistent la apa
  • modul șoaptă
  • Baterie litiu-ion Cablu inclus.

Daca vorbim de confort in transport si discretie, Black&Silver? începe prin a inova, deoarece considerăm, de asemenea, că este o parte foarte importantă a experienței de cumpărare a unei jucării erotice. Când cumpărați un Black&Silver? jucărie, vei primi o cutie premium în care vei găsi jucăria, un încărcător, pentru ca prima experiență a clientului să fie cât mai plăcută, și să poată duce discret jucăria oriunde își dorește.

De ce să alegeți Black&Silver? material?

MATERIALE ȘI ÎNGRIJIREA

Toate negru și argintiu? Jucăriile sunt fabricate din silicon de calitate medicală, neted, mătăsos, care este extrem de alunecos și absoarbe rapid căldura corpului. Jucăria poate fi curățată ușor cu apă caldă și puțin săpun. Cu puțin detergent dezinfectant pentru jucării, poți asigura o igienă deosebit de temeinică - ideal cu spray-ul dezinfectant perfect coordonat de la Waterfeel sau Intimichic. Pentru o plăcere netedă maximă, folosiți-vă întotdeauna jucăria cu unul dintre lubrifianții pe bază de apă Waterfeel care se potrivesc perfect cu produsul.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8435565939113
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare