×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

PRETTY LOVE - IDABELLE VIBRATION & PULSATION REMOTE CONTROL BLUE D-238086

227,25 lei
Reference:
6959532329360
Brand:
Add to wishlist
Love0
Descriere

Acest aparat de masaj portabil cu telecomandă a fost sculptat cu experiență pentru a vă îmbrățișa corpul de la punctul G până la clitoris și un cap bulbos inserabil pentru punctul G cu funcție de pulsație pentru a vă satisface punctele dulci.

Oferă vibrații profunde și zgomotoase erogenelor tale sensibile prin intermediul motoarelor sale duale, astfel încât să te poți bucura de o fericire amestecată prin apăsarea unui buton de pe telecomandă la îndemână. Parcurgeți 12 setări de puls și 12 moduri de vibrație și găsiți combo care vă place cel mai mult, apoi lăsați funcția de memorie inteligentă să-l amintească data viitoare când doriți să jucați!

Corpul aparatului de masaj este realizat din silicon de înaltă calitate, un material moale la atingere și sigur pentru corp. Această alegere a materialului nu numai că asigură o experiență confortabilă și plăcută, dar face și mai ușoară curățarea și întreținerea dispozitivului.

Funcția de vibrație și pulsație oferă o gamă largă de senzații pentru a se potrivi gusturilor individuale. De la vibrații relaxante blânde până la pulsații mai intense, acest aparat de masaj permite utilizatorilor să își personalizeze experiența de masaj în funcție de preferințele și nevoile lor specifice în orice moment.

Telecomanda fără fir adaugă un element de confort și distracție experienței. Prin atingerea unui buton, utilizatorul poate regla intensitatea, comuta între modurile de vibrație și pulsație și poate controla toate funcțiile aparatului de masaj fără întrerupere. În plus, telecomanda permite cuplului să participe activ la experiență, creând noi posibilități de intimitate comună.

Funcția de memorie este o atingere inovatoare care duce personalizarea la nivelul următor. Masajul este capabil să-și amintească setările preferate de vibrație și pulsație ale utilizatorului, ceea ce înseamnă că puteți relua ultima experiență exact de unde ați rămas. Această caracteristică intuitivă elimină necesitatea de a regla manual dispozitivul de fiecare dată, permițând o tranziție lină și fără efort către satisfacția maximă.

În plus, tehnologia reîncărcabilă face ca acest aparat de masaj să fie ecologic și vă scutește de problemele de a schimba frecvent bateriile. Pur și simplu conectați dispozitivul prin portul de încărcare și așteptați să se încarce pentru a vă bucura de sesiuni de masaj fără griji.

CARACTERISTICI:

  • Funcție: 12 funcții de vibrație + 12 setări de unde de puls
  • Încărcare: USB reîncărcabil + 1 baterie AAA
  • Material: silicon ABS
  • Culoarea albastra
  • telecomanda fara fir
Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
6959532329360
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare