×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Rotating Rabbit Vibrator - Ibiza D-234396

364,94 lei
Reference:
8435565939151
Brand:
Add to wishlist
Love64
Descriere

Tulpină proiectată senzual.

Vibratorul iepure, lăudat de critici, tocmai s-a îmbunătățit! Fabricat cu cel mai moale, cel mai sigur silicon pentru corp, în culori de fuziune uimitoare de negru și auriu. , IBIZA ROTATING AND RABBIT™ este aparatul de masaj perfect cu dublă acțiune care vă va permite să obțineți un rezultat satisfăcător. Opțiunea de stimulare simultană a punctului G și a clitorisului vă permite să vă bucurați de o stimulare puternică și să vă eliberați toate inhibițiile reținute.

1 - GAMA MAI MARE DE INTENSITATI

Pentru că satisfacția nu este niciodată excesivă, acest vibrator IBIZA are 5 viteze de rotație și 10 frecvențe de vibrație, de la un murmur moale la o vibrație extremă.
2 - PUTERE EXTRA

Cu 30% mai multă putere pentru vibrații mai profunde și mai intense decât alte vibratoare din aceeași gamă.
3 - BATERIE DURABILĂ

Cu o baterie cu durată mai lungă, astfel încât să vă puteți bucura de ore și ore de plăcere.
4 - 100% IMMERSIBIL

Perfect pentru baie si dus
5- SCULPTAT PENTRU PLACEREA TA

Eliberează punctul G și facilitează orgasmul clitoridian
6 - SILICON EXTRA MOALE

Silicon de înaltă calitate, cald și plăcut la atingere

Descoperiți fiecare colț intim al corpului dvs. cu frumosul vibrator IBIZA ROTATING AND RABBIT™, care are mai multă putere decât restul gamei sale, o gamă mai largă de intensități și nu mai puțin de zece nivele de vibrație. Explorează intimitatea corpului tău în timp ce descoperi un echilibru nou și mai profund

  • Două motoare puternice
  • încărcător magnetic usb
  • 5 viteze de rotatie
  • 10 frecvențe de vibrație.
  • Material; 100% silicon și buton abs auriu.
  • sigur pentru corp
  • Fara Phalatos
  • Categoria submersibil IPX6
  • Stimularea clitoriei și punctul g.

Să vorbim despre noul brand de Sex Toys Ibiza.

Să adăugăm o notă de emoție inspirației din Ibiza? Ibiza reprezintă experiențe noi, grija fiecărui detaliu, fiecare formă, puterea motoarelor și atingerea sa excelentă.

Ibiza este alcătuită Brandul este alcătuit dintr-un total de zece jucării exclusive, fiecare cu funcții speciale care vor face magazinul tău să strălucească, atrăgând atenția într-un mod inegalabil datorită prezentării sale exclusive.

Toate jucăriile sunt fabricate din silicon hipoalergenic super moale de calitate premium, mătăsos în fiecare curbă și textură, foarte ușor de curățat și cu o atingere imbatabilă. Acesta este considerat cel mai bun material pentru utilizarea în jucării sexuale datorită lubrifierii sale ușoare, durabilității și, desigur, aspectului luxos și excelent.

Pe langa silicon, acestea sunt insotite de un detaliu in aur sidefat, culminand cu excelenta eleganta, fiind cea mai buna varianta de achizitie pentru un detaliu frumos si luxos intre cupluri sau insotitori speciali. Zece jucării exclusive, fiecare dintre ele cu funcții speciale care îți vor face afacerea să strălucească, atragând atenția într-un mod inegalabil datorită prezentării sale exclusive.

Dacă vorbim de confort în transport și discreție, Ibiza începe prin a inova, întrucât considerăm și că este o parte foarte importantă a experienței de cumpărare a unei jucării erotice. Când cumpărați o jucărie din Ibiza, veți primi o cutie premium cu o geantă de transport neagră în interior, unde veți găsi jucăria, un încărcător și un pliculeț monodoză de lubrifiant Waterfeel Neutral pentru ca prima experiență a clientului să fie la fel de plăcută ca posibil și să poți duce jucăria discret oriunde vrei.
„Când plăcerea este o chestiune de doi, totul se îmbunătățește.” Ibiza are jucării special concepute pentru plăcerea ta în cuplu, putând fi folosite atât în jocuri pentru el, cât și pentru ea, precum și pentru pegging, sau folosirea ouălor cu telecomandă care stimulează discret punctul G al femeii, putând să folosește-l la o întâlnire specială, indiferent de loc.

Scopul nostru final cu această gamă de jucării de lux este să îi facem pe toți cei care au una dintre ele să se simtă speciali, după ce am studiat cu răbdare de ce are nevoie clientul final pentru a-și satisface toate nevoile și având grijă de fiecare detaliu pentru a-i face cel mai bun cadou pe care îl pot primi. face pe cineva special

Din acest motiv, vă prezentăm Ibiza, pentru a distinge luxul, pentru a da formă și personalitate sexului cum nu s-a gândit niciodată, astfel încât jocul preliminar să devină ceva necesar în cuplu și pentru a face din masturbare un moment grozav, marcând diferența într-o experiență de plăcere.

De ce să alegeți materialul Ibiza?

MATERIALE ȘI ÎNGRIJIREA

Toate jucăriile Ibiza sunt fabricate din silicon de calitate medicală, neted, mătăsos, care este extrem de alunecos și absoarbe rapid căldura corpului. Jucăria poate fi curățată ușor cu apă caldă și puțin săpun. Cu puțin detergent dezinfectant pentru jucării, poți asigura o igienă deosebit de temeinică - ideal cu spray-ul dezinfectant perfect coordonat de la Waterfeel sau Intimichic. Pentru o plăcere netedă maximă, folosiți-vă întotdeauna jucăria cu unul dintre lubrifianții pe bază de apă Waterfeel care se potrivesc perfect cu produsul.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8435565939151
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare