×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Rupert Anal Ball Chain 10 Cm - Black&Silver D-234774

74,96 lei
Reference:
8435566040474
Brand:
Add to wishlist
Love284
Descriere

Cu o formă netedă și gradată, Black&Silver™ Rupert™ este alegerea perfectă pentru jucătorii începători sau avansați care doresc să exploreze farmecul jocului anal. Lasă-ți dorințele să scape în timp ce colectezi recompense pentru el sau ea: cu siguranță îți va aduce o plăcere extremă.

De ce Black&Silver™ Rupert™? Vă oferim 4 motive exclusive care vă vor impulsiona să căutați aceste margele anale ca mătăsos.

  • Silicon sigur pentru corp
  • Unisex: dispozitivul poate fi folosit de persoane de toate genurile
  • Perfect potrivit pentru utilizare subacvatică
  • Ideal pentru incepatori si antrenamente anal

Black&Silver™ Rupert™: începutul unui joc anal foarte satisfăcător! Dimensiuni: 10,5 cm lungime totala x 2,5 cm la cel mai lat diametru.

Black&Silver™ Rupert™ sunt perfecte pentru jocul senzual din spate: margelele anale vin într-un set cu structură variată și o suprafață netedă din silicon. Cu 5 elemente, Black&Silver™ Rupert™ sunt partenerul ideal pentru antrenamentul anal.

Black&Silver™ Rupert™ este extrem de flexibil și, prin urmare, se potrivește perfect contururilor corpului tău. Baza practică îl face ușor de utilizat și asigură distracția în siguranță. Datorită aspectului jucăuș, acestea sunt deosebit de potrivite pentru începători pentru a începe cu antrenamentul anal.

Care sunt celelalte avantaje ale jucăriilor anale? Pe lângă structurile și design-urile lor versatile, Black&Silver™ Rupert™ oferă o senzație de netedă. Suprafața netedă din silicon, sigură pentru corp, este extrem de igienă și ușor de curățat. Deoarece margelele sunt utilizate pe cale anală, se recomandă o dezinfecție temeinică cu spray dezinfectant Waterfeel™ înainte și după fiecare utilizare. Compoziția se potrivește perfect cu materialul. Mai ales când te joci cu ușa din spate, este de asemenea recomandabil să folosești lubrifiant, de exemplu de la Waterfeel™, Aqua™, Bioaqua™, Coquette™ sau Aquatravel™.

Lubrifianții sunt disponibili în versiuni clasice, mătăsoase și încălzitoare și sunt complementul perfect pentru a vă bucura de experiența cu Black&Silver™.

CURĂȚARE

  • Curățați bine jucăria înainte și după fiecare utilizare cu apă caldă și săpun ușor.

DEPOZITARE

  • Păstrați jucăria Black&Silver™ Rupert™ într-un loc ferit de praf și țineți-o departe de jucăriile din alte materiale. Evitați să-l lăsați în lumina directă a soarelui și NU îl expuneți NICIODATĂ la căldură extremă.

SFATURI DE UTILIZARE

  • Black&Silver™ Rupert™ recomandă utilizarea lubrifianților pe bază de apă precum Waterfeel™, Aqua™, Bioaqua™, Aquatravel™ sau Coquette™ pentru introducerea ușoară și lină a tuturor produselor din silicon. Nu utilizați lubrifianți, uleiuri sau creme pe bază de silicon cu niciun produs din silicon, deoarece acestea pot degrada materialul produsului și pot limita performanța și durata de viață a acestuia.

3 ANI GARANȚIE

  • Această garanție se aplică tuturor produselor Black&Silver™ Rupert™ achiziționate de la data inițială de cumpărare. Această garanție nu acoperă daunele cauzate de o utilizare greșită sau alte utilizări decât acestea
Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8435566040474
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare