×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

SATISFYER - DOUBLE CRYSTAL DILDO BLUE D-237599

165,10 lei
Reference:
4061504045931
Brand:
Add to wishlist
Love0
Descriere

Design unic și material de înaltă calitate: Experimentați luxul pur și plăcerea senzuală incomparabilă cu Satisfyer Double Crystal . Fabricat din sticlă borosilicată de înaltă calitate, acest vibrator este ușor, sigur și extrem de versatil. Pregătește-te pentru stimularea supremă!

Nu există vibrații puternice, dar senzațiile sunt încă intense: Cu seria Satisfyer Crystal poți experimenta stimularea la un nivel cu totul nou. Fabricat din sticlă borosilicată de înaltă calitate, Satisfyer Double Crystal este un dispozitiv sexual atractiv și unic.

Sticla borosilicată are multe proprietăți care o fac materialul perfect: sticla este deosebit de stabilă și indestructibilă, deci este și sigură de utilizat. De asemenea, este foarte rezistent la influențele externe: Acizi, chimicale, căldură și frig: aproape nimic nu poate deteriora Satisfyer Double Crystal, motiv pentru care este și deosebit de durabil. Căldură și frig: Satisfyer Double Cristal este perfect pentru a juca la temperaturi reci sau calde datorită materialului rezistent la frig și căldură cu care este realizat. făcut. Trebuie doar să-l puneți în apă fierbinte înainte de a-l folosi pentru a vă bucura de căldura relaxantă sau să-l puneți la frigider pentru a simți un gâdilat rece și emoționant. Senzația de sticlă caldă sau rece îți va însufleți starea de spirit. simțurile tale și îți va oferi senzații și mai intense.

Satisfyer Double Crystal oferă o plăcere dublă, deoarece fiecare parte are o textură diferită. Alegeți între suprafața netedă pe o parte pentru masaje blânde sau suprafața crestată pe cealaltă pentru o plăcere și mai intensă. Datorită formei și suprafeței sale, alunecă fără efort în interiorul tău și ajunge în toate punctele fierbinți. Baza lată din centrul dispozitivului asigură o aderență bună atunci când îl utilizați și siguranță absolută în timpul utilizării anale, astfel încât să vă puteți pierde în pofta fără griji. Apropo: Pe lângă stimularea anală și vaginală, Satisfyer Double Crystal este potrivit și pentru masaje plăcute și calde.

Datorită materialului său, vibratorul din sticlă este deosebit de igienic și poate fi curățat cu ușurință după utilizare. Puțin apă și săpun sau detergent pentru jucării și Satisfyer Double Crystal va fi gata. gata pentru următoarea utilizare. Cufundă-te în lumea stimulării duble senzuale!


CARACTERISTICI :

  • Sticlă borosilicată solidă
  • Bucurați-vă de jocuri la temperaturi calde și reci
  • Bucurați-vă de stimularea vaginală, clitoridiană și anală, precum și de masajul întregului corp
  • Poate fi folosit pe ambele părți
  • Unisex: dispozitivul poate fi folosit de persoane de toate sexele
  • Utilizare sigură datorită bazei sale late
  • Usor de curatat
Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
4061504045931
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare