×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Swing-R Heating Effect, Swing Tech And Vibration Masturbator - Jamyjob D-236663

Masturbatorul masculin JAMYJOB SWING-R este un dispozitiv de plăcere meticulos conceput, care oferă o experiență intimă de neegalat. Acest masturbator negru, cu interiorul și butoanele roșu intens, combină stilul și funcționalitatea într-un mod excepțional. Tehnologie Swing si functie de incalzire.

Citeste mai multCiteste mai putin
289,05 lei
Reference:
8435566047565
Brand:
Add to wishlist
Love84
Descriere

Masturbatorul masculin JAMYJOB SWING-R este un dispozitiv de plăcere meticulos conceput, care oferă o experiență intimă de neegalat. Acest masturbator negru, cu interiorul și butoanele roșu intens, combină stilul și funcționalitatea într-un mod excepțional.

Caracteristici:

  • Moduri variate de stimulare: Cu 3 moduri de oscilație și 6 moduri de vibrație, SWING-R vă permite să vă personalizați experiența pentru a vă satisface dorințele și nevoile individuale.
  • Încălzire realistă: efectul de încălzire de până la 40 de grade Celsius recreează sentimentul real de intimitate, ducând experiența la următorul nivel de realism și confort.
  • Dimensiuni perfecte: Cu o dimensiune totală de 13,5 cm și o dimensiune inserabilă de 12,2 cm, împreună cu o lățime inserabilă de 3,5 cm, această jucărie este ergonomică și proiectată să se potrivească perfect în mână și să ofere o potrivire confortabilă.
  • Motor puternic: Echipat cu un motor puternic, SWING-R oferă o stimulare intensă și eficientă care vă va duce la un extaz de neegalat.
  • Rezistent la apă: Conceput să te însoțească în toate momentele tale de plăcere, acest masturbator este rezistent la apă, făcându-l ușor de curățat și făcându-l ideal pentru utilizare la duș sau cadă.
  • Reîncărcare convenabilă: încărcătorul magnetic USB face reîncărcarea simplă și eficientă, asigurându-vă că dispozitivul dumneavoastră este întotdeauna gata să vă satisfacă dorințele.
  • Silicon super moale: Fabricat din silicon de înaltă calitate, foarte moale la atingere, SWING-R oferă o experiență confortabilă și plăcută.

Pe scurt, JAMYJOB SWING-R este un masturbator masculin premium care oferă o gamă largă de caracteristici pentru a vă spori momentele de plăcere și satisfacție.

MATERIALE ȘI ÎNGRIJIREA

Jamyjob este o jucărie rezistentă la apă realizată din silicon medical neted, mătăsos, care este extrem de alunecos și absoarbe rapid căldura corpului. Jucăria poate fi curățată ușor cu puțin săpun și apă caldă. Cu puțin detergent dezinfectant pentru jucării puteți asigura ulterior o igienă deosebit de temeinică, în mod ideal cu spray-ul dezinfectant perfect coordonat de la Waterfeel. Pentru o plăcere maximă, folosește-ți întotdeauna jucăria cu unul dintre lubrifianții pe bază de apă Waterfeel care se potrivesc perfect cu produsul. Sunt disponibile în versiuni clasice, mătăsoase și calde. Compoziția vegană pe bază de apă protejează materialul și menține suprafața jucăriei tale frumoasă și netedă.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8435566047565
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare