×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Tucker Small Silicone Anal Plug Remote Control - Black&Silver D-234783

249,74 lei
Reference:
8435566040344
Brand:
Add to wishlist
Love336
Descriere

DEscoperiți BLACK&SILVER™ TUCKER

Black&Silver™ Tucker este versiunea îmbunătățită a dopurilor anale vibrante controlate de la distanță; In plus, fiind o placere universala, are o dimensiune ideala.

Silențios și ușor, acest plug anal este compact cu 8cm lungime și 3cm diametru, se adaptează perfect la interiorul anal, putându-l astfel folosi confortabil și discret. Designul său ergonomic și flexibil permite contactul maxim cu interiorul anal pentru a vă oferi o plăcere infinită!

  • Black&Silver™ Tucker are un motor puternic și zece moduri de vibrație, pe care le puteți parcurge cu produsul în sine sau cu telecomanda exclusivă într-un mod total discret.

Imaginația ta este singura ta limitare.
Tucker Black&Silver™ sub lenjeria ta preferată și bucură-te de plimbări lungi și plăcute, întâlniri picante și/sau seri irezistibile.

Decide dacă vrei să te joci singur în secretul tău cel mai adânc sau dacă vrei să aprinzi focuri de artificii împreună cu partenerul tău într-o experiență cu adevărat interesantă. In afara de asta,

  • Oricum ai decide să joci, satisfacția este la doar un clic distanță!

Bucurați-vă de orgasme uimitoare și precise cu Black&Silver™ Tucker.

CUM SĂ-L FOLOSEASCĂ?

Ca orice alt dop anal, Black&Silver™ Tucker este introdus în zona anală sau vaginală, cu partea sa ovală din exterior acționând ca un opritor. Are un motor puternic, foarte silențios, permițându-vă să vă bucurați de potențialul său fără a alerta pe nimeni cu privire la utilizarea lui, cu excepția cazului în care vă dați deoparte.

În partea superioară din față aveți butonul principal care vă permite să gestionați vibrațiile. Cu toate acestea, lucrul distractiv este să folosești cele 10 moduri de vibrație ale sale cu telecomanda inclusă; În acest fel, iubitul tău va fi cel care controlează vibratorul, intensitatea și plăcerea ta. Vă puteți imagina morbiditatea utilizării acestei jucării în public, dar de ce să nu o încercați prima mână?

Utilizați întotdeauna cu un lubrifiant pe bază de apă, niciodată cu un lubrifiant pe bază de silicon. Când spălați Black&Silver™ Tucker, utilizați apă și săpun neutru.

CARACTERISTICI

  • Vibrator puternic cu 10 moduri de vibrație.
  • Telecomandă.
  • Categoria submersibil IPX6
  • Discret.
  • Total flexibil și moale.

CURĂȚARE

  • Curățați bine jucăria înainte și după fiecare utilizare cu apă caldă și săpun ușor.

DEPOZITARE

  • Păstrați jucăria Black&Silver™ Tucker într-un loc ferit de praf și țineți-o departe de jucăriile din alte materiale. Evitați să-l lăsați în lumina directă a soarelui și NU îl expuneți NICIODATĂ la căldură extremă.

SFATURI DE UTILIZARE

  • Black&Silver™ recomandă utilizarea lubrifianților pe bază de apă pentru o introducere ușoară și lină a tuturor produselor din silicon. Nu utilizați lubrifianți siliconici, uleiuri sau creme cu orice produs din silicon, deoarece acestea pot degrada materialul produsului și pot limita performanța și durata de viață a acestuia.
Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8435566040344
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare