×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Violet Anal Plug Set - Fantasy For Her D-236566

Un set de dopuri anale cu dimensiuni diferite este un set de jucarii sexuale concepute pentru stimularea anale, fie pentru uz individual, fie in cuplu. 

Citeste mai multCiteste mai putin
169,40 lei
Reference:
603912758764
Brand:
Add to wishlist
Love17
Descriere

Surprinde-ți partenerul cu jocuri de sex anal. Setul de antrenament Little Gems are trei dimensiuni perfecte pentru începători. Flexibilitatea sa și vârfurile fin conice vor face inserarea mai ușoară.

Un set de dopuri anale cu dimensiuni diferite este un set de jucarii sexuale concepute pentru stimularea anale, fie pentru uz individual, fie in cuplu. Aceste truse sunt de obicei realizate din materiale sigure pentru corp, cum ar fi siliconul medical, oțelul inoxidabil sau sticla, și sunt concepute pentru a oferi o experiență plăcută și sigură.

Design și materiale: Acest set de dopuri anale este format din mai multe dopuri anale de diferite dimensiuni, permițând utilizatorilor să experimenteze cu niveluri de stimulare anale, de la începător la avansat. Dopurile sunt fabricate din silicon medical hipoalergenic, care este moale, flexibil și sigur pentru corp, asigurând o experiență confortabilă și plăcută. Siliconul este, de asemenea, ușor de curățat și de păstrat igienic.

Dimensiuni variate: Setul include o varietate de dimensiuni, de la mic pentru incepatori la mai mare pentru utilizatorii mai experimentati. Acest lucru permite oamenilor să-și exploreze confortul și limitele în ceea ce privește stimularea anală. Fiecare dop are o formă conică pentru o introducere ușoară și un gât subțire care permite jucăriei să rămână pe loc odată introdusă.

Bază sigură: Fiecare dop anal este atașat în siguranță. Echipat cu o bază largă și sigură în partea de jos. Această caracteristică asigură că jucăria nu alunecă prea mult în rect și previne orice risc de a se pierde în corp. Baza facilitează, de asemenea, îndepărtarea în siguranță.

Utilizare solo sau cuplu: Acest set este versatil și potrivit atât pentru utilizare solo, cât și pentru jocul în cuplu. Poate fi folosit de orice gen sau orientare sexuală pentru stimularea anală, permițând cuplurilor să exploreze noi forme de intimitate și plăcere.

Ușor de curățat: siliconul medical este un material neporos și impermeabil, ceea ce face ca aceste dopuri anale să fie ușor de curățat. Le puteți spăla cu apă caldă și săpun ușor înainte și după fiecare utilizare. De asemenea, este important de reținut că, dacă sunt utilizate în perechi sau cu mai mulți participanți, acestea trebuie să fie sterilizate corespunzător pentru a asigura igiena.

SPECIFICAȚII:

  • Lungime totală: Mic: 7,2 cm | Mediu: 8,1 cm | Mare: 9,6 cm
  • Diametru: 4,4 cm
  • Lungime inserabila: 9,6 cm
  • Rezistenta la apa: Impermeabil
  • Material: ABS | Silicon
  • Baterii incluse: Nu

În ultimii 20 de ani, Pipedream Products a creat și dezvoltat unele dintre cele mai bine vândute produse de noutate din lume. Aceste produse includ jucării și vibrații realiste, dar și o gamă largă de gaguri, loțiuni, articole fetiș și cadouri. Pipedream este un brand american fondat în 1973, care nu are nevoie de multe introduceri, cu peste 40 de ani în sectorul jucăriilor erotice, în prezent este cel mai mare producător de produse erotice din lume, ocupând nu doar primul loc în producție, ci și în vânzări, cu sediul în California. Pionierii în marketingul produselor BDSM, de fapt sunt brandul numărul 1 în vânzări de produse pentru introducerea în Bondage. Pipedream cuprinde peste 35 de mărci erotice și a acumulat peste 70 de premii pentru calitatea și inovația sa.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
603912758764
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare