×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Warren Black Anal Ring & Vibrator - Pretty Love D-238087

Inelul vibrator anal Warren - Pretty Love este un inel pentru robinet cu telecomandă, care oferă stimulare intensă și control facil prin cele 12 funcții de vibrație și puls.

Citeste mai multCiteste mai putin
280,95 lei
Reference:
6959532328141
Brand:
Add to wishlist
Love54
Descriere

Acest inel pentru robinet cu telecomandă este o combinație de inel pentru robinet și bilă cu un dop vibrator atașat în siguranță.

Priza poate fi controlată cu ușurință prin telecomandă. Inelele combinate țin penisul și testiculele în siguranță și pot susține eficient erecția datorită efectului de congestie a sângelui. Plug anal introdus cu designul său special curbat și 12 moduri diferite de șocuri și vibrații care vor oferi o stimulare intensă a ușii din spate.

Este acoperit cu silicon care are o textură moale la atingere, care se simte grozav pe piele. Întărește penisul și oferă plăcere ușii din spate în același timp!

Telecomanda fără fir adaugă un element de confort și distracție experienței. Prin atingerea unui buton, utilizatorul poate regla intensitatea, comuta între modurile de vibrație și puls și poate controla toate funcțiile fără întrerupere. În plus, telecomanda permite cuplului să participe activ la experiență, creând noi posibilități de intimitate comună.

Funcția de vibrație și pulsație oferă o gamă largă de senzații pentru a se potrivi gusturilor individuale. De la vibrații relaxante blânde până la pulsații mai intense, acest aparat de masaj permite utilizatorilor să-și personalizeze experiența de masaj în funcție de preferințele și nevoile lor specifice în orice moment.

În plus, tehnologia reîncărcabilă face ca această jucărie să fie prietenoasă cu mediul și te scutește de problemele de a schimba frecvent bateriile. Pur și simplu conectați dispozitivul prin portul de încărcare și așteptați să se încarce pentru a vă bucura de sesiuni de masaj fără griji.

CARACTERISTICI:

  • Funcție: 12 funcții de vibrație + 12 setări de unde de puls
  • Încărcare: USB reîncărcabil + 1 baterie AAA
  • Material: silicon ABS
  • Culoarea neagra
  • telecomanda fara fir
Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
6959532328141
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare