×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Anal Lubricant 150 Ml - Waterfeel D-213110

64,74 lei
Reference:
8425402155318
Brand:
Add to wishlist
Love0
Descriere

Lubrifiant perfect pentru relaxarea anala datorita densitatii sale, inodor, complet transparent si respectuos cu pielea ta.

Cu lubrifianții Waterfeel® veți avea o experiență de calitate.

  • Instrucțiuni de utilizare: Aplicați cantitatea de lubrifiant dorită pe părțile corpului dorite și repetați-o de câte ori doriți.

Lubrifianții Waterfeel® sunt compatibili cu prezervativele din Latex.

  • Perfect pentru lubrifiere și masaje
  • Ideal pentru utilizare cu jucării sexuale

recipient de 150 ml

Lubrifiant pe bază de apă pentru uz anal. Potrivit pentru masaje corporale, act sexual și pentru utilizare cu prezervative din latex.
Mod de utilizare: aplicati cat de mult lubrifiant doriti pe partile corpului dorite si repetati de cate ori doriti. Înainte de a utiliza lubrifiantul în mod regulat; aplicați o cantitate mică pe antebraț. Dacă apare o reacție alergică, întrerupeți utilizarea. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra într-un loc răcoros, întunecat. Se recomandă înainte de utilizare/Număr de lot: vezi pachet.

DE
Gleitmittel auf Wasserbasis für anale Verwendung. Geeignet für Körpermassagen, Geschlechtsverkehr und in Combination mit Latex Kondomen.
Gebrauchsanweisung: Tragen Sie so viel Gleitmittel auf die gewünschten Körperteile auf, wie Sie wollen und wiederholen Sie dies so oft Sie wollen.
Testați Gleitmittel și asigurați-vă că este instalat corect, pe lângă siguranța Innenseite Ihres Unterarms einmassieren. Stoppen Sie die Anwendung bei iner allergischen Reaktion. Außerhalb der Reichweite von Kindern aufbewahren. Kühl und dunkel lagern. Mindestens haltbar bis Ende/Chargennummer: siehe Verpackung.

FR
Lubrifiant à base d'eau pour anal utilisation. Am adaptat aux massages et aux rapports sexuels. Peut être utilisé avec des conservatifs în latex.
Mod de utilizare: Îndepărtați cantitatea de lubrifiant dorită pe partea corpului ales. Utilizare nelimitată. Înainte de a utiliza produsul, testați o cantitate mică de lubrifiant în interiorul echipamentului dumneavoastră. Arrêtez l'utilisation dès l'apparition d'une réaction allergique.
Au ore de portée des enfants. Păstrați-l uscat și rece, deschideți lumina. À consommer avant fin/Număr lot: vezi ambalajul.

ARTICOL
Lubrifiant pe bază de apă pentru uz anal. Este indicat în special pentru masarea întregului corp și sesiunile de raport. Este indicat pentru utilizare cu profilattici în zăbrele.
Instrucțiuni pentru utilizare: aplicați lubrifiant pe podeaua de dedesubt de la deziderat corpului și maturați aplicarea pe rând. Înainte de a utiliza lubrifiantul pe corp, aplicați o cantitate mică de lubrifiant. În caz de reacții alergice întrerupeți aplicarea. Ai părăsit ușa copilului. Păstrați la rece și uscat până când strălucește. Consumarsi preferabil entro fine/Numărul loto: vezi confezione

NL
Glijmiddel op waterbasis voor anal gebruik. Geschikt voor lichaamssages, geslachtsverkeer en voor gebruik met latex-condooms.
Gebruiksaanwijzing: smeer zoveel glijmiddel als je wilt op de gewenste lichaamsdelen en herhaal zo vaak je wilt. Testați voorafgaand aan regelmatig gebruik door het aanbrengen van een beetje glijmiddel op de binnenkant van de onderarm. Opriți gebruik cu reacții alergice.
Buiten het bereik van kinderen bewaren. Koel în donker bewaren.
Ten minste houdbaar tot einde/Lotnummer: zie verpakking.

Ingrediente: Aqua, glicerina, hidroxietilceluloza, acid citric, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8425402155318
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare