×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Small Rechargeable Anal Plug - Anal Fantasy Elite Collection Pd4773-23

260,30 lei
Reference:
603912751659
Brand:
Add to wishlist
Love347
Descriere

Când doriți să vă duceți jocul anal la următorul nivel, colecția Anal Fantasy® Elite este alegerea principală pentru excitarea anală de vârf și jocul prostatei. Fabricată din Elite Silicone™, ultra-igienică, colecția Elite este sigură pentru corp, fără ftalați, fără latex și făcută pentru a juca greu. Folosind cea mai recentă tehnologie reîncărcabilă prin USB, mufele și sondele Elite Collection sunt proiectate ergonomic pentru confort maxim și satisfacție garantată. Perfectă pentru orice sex, această colecție unisex vine cu caracteristici uluitoare care oferă senzații tari incredibile și rezultate explozive!

  • Varf conic - ideal pentru introducere usoara.
  • Motor puternic - acoperit cu silicon neted.
  • 10 funcții - controlul simplu cu un singur buton vă permite să parcurgeți funcțiile de vibrație.
  • Lungime: 5,3 in. - (110 mm)
  • Lățime: 2,2 in. - (51 mm)
  • Lungime inserabila: 4,3 in. - (89 mm)
  • Greutate: 5,1 oz. (85,05 grame)

Plug-ul anal reîncărcabil este dimensionat perfect și conceput ergonomic pentru a combina stimularea uimitoare cu confortul de lungă durată. Siliconul Elite este super mătăsos la atingere și hipoalergenic, ceea ce îl face cel mai sigur material pentru o excitare anale fără griji. Alimentat de un motor japonez reîncărcabil, această mufă elegantă are un vârf conic subțire pentru o inserare ușoară și vibrații foarte puternice care oferă fericirea ușii din spate.

Apăsați și țineți apăsat butonul cu o singură atingere de pe baza mufei pentru a activa vibrațiile, apoi alegeți dintre șapte modele de pulsație. Pentru a o opri, apăsați și mențineți apăsat butonul din nou până când unitatea se oprește. Gâtul îngust permite mușchilor să se înfășoare în jurul dopului și să-l țină în interior, în timp ce baza largă asigură că nu va aluneca prea mult în interior, în timp ce încă se potrivește confortabil între obraji. Încearcă-l la duș sau la spa și transformă timpul băii în timp de plăcere!

Nu trebuie să vă faceți niciodată griji cu privire la schimbarea bateriilor din nou - mufa anală reîncărcabilă va dura până la două ore cu o singură încărcare, făcându-l perfect pentru senzații tari din mers. Pentru a încărca, introduceți mufa pin în portul mic de lângă butonul de alimentare și conectați celălalt capăt la o sursă de alimentare USB. Curățarea este o clipă după distracția cu Refresh Toy Cleaner și apă caldă. Utilizați o mulțime de Loțiune de corp umedă pentru o întâlnire suplimentară umedă și sălbatică.

Instrucțiuni de încărcare: Introduceți mufa cablului USB în orificiul mic de la baza mufei. Timpul de încărcare este de aproximativ 1,5 ore și timpul de funcționare este de aproximativ 2 ore.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
603912751659
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare