×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.

Povestea unui bestseller

Publicat cu2 Ani in urma
Love1

Lenjerie din dantelă – este exact ceea ce ai nevoie

Au fost vrăjiți de absolut totul . Culoarea sa neagră profundă care contrastează frumos pielea. Moliciune care prinde corpul cât mai ușor posibil. Modul în care dezvăluie subtil ceea ce vrem să arătăm, ascunzând în același timp inteligent acele locuri care preferă să rămână ascunse. Modelul său – floral, dar original, surprinzător și complet neevident. Și mai presus de toate – finisajul. Numele său profesional este „geană”, pentru că pare că marginea țesăturii ar fi acoperită cu milioane de gene cochete. N-am exagera dacă am spune că ne-a fost suficientă o singură privire pentru a ști că dintr-o dantelă atât de neobișnuită trebuie să se creeze ceva spectaculos. Ceva care va seduce femeile, clienții brandului nostru. Ceva care îi va face să se îndrăgostească de acest articolîn câteva secunde și nu vor dori să se despartă de el – vor dori doar să-l poarte din amurg până în zori. Ne-am propus să creăm ceva care nu a fost încă creat. Și așa a fost creat halatul LASHY.

Cum să impresionezi un bărbat?

Nu vom ascunde faptul că suntem extrem de mândri de asta și că pentru noi LASHY este un produs absolut unic. Nici nu suntem șocați că imediat ce a apărut în colecția Obsessive a devenit un bestseller. Auzim semnale din jur că femeile le place absolut și nu ne surprinde deloc. Probabil că nu există alt halat peignoir care să aibă un asemenea impact asupra simțurilor! Când este purtat pe un corp gol, este blând cu pielea, iar doar privitul este o bucurie pentru ochi. LASHYface pur și simplu o impresie. Pe femeia care o poarta si pe barbat - pentru ca sa fim sinceri, atunci cand proiectam avem in vedere si barbatul care este langa persoana iubita. Vrem ca el să aibă plăcerea de a o privi și să fie uimit, devorând-o literalmente cu privirea lui. LASHY are exact asta. Acel efect „WOW” care îl face să nu poată aștepta să te vadă.

LASHY în loc de cardigan?

Faptul că LASHY este confortabil și că poate fi purtat lejer sau legat în talie cu o curea din satin va fi adăugat doar ca formalitate. La fel ca și faptul că este perfect nu numai acasă și în dormitor - poate fi aruncat cu ușurință peste o rochie neagră sau un tricou alb și blugi perfect potriviti. În această combinație, va funcționa ca un element al ținutelor tale de zi cu zi. LASHY este pur și simplu extrem de versatil și de aceea v-a furat inimile.

Un halat pentru cadou?

Halatul ASLASHY va fi un cadou perfect pentru orice femeie care vrea sa se simta si mai frumoasa. Dacă împărtășiți fascinația noastră pentru această dantelă, cu siguranță veți fi tentat să obțineți întregul set de 3 piese: sutienul elegant cu corset cu sârmă , tanga sexy și portjartieră senzuală . Completează întregul cu ciorapi clasici și ah... ofta cu noi la vederea ta.

Ce urmeaza?

Ca răspuns la solicitările dumneavoastră, au realizat două noi colecții pentru dvs., modelate după cea mai bine vândută croială LASHY. Ambele prezintă nuanțe frumoase de albastru. Va mai fi și altceva? Nu vom dezvălui asta deocamdată. Dar vă putem promite că atunci când vine vorba de lenjerie care aprinde pasiune, cu siguranță nu am avut ultimul cuvânt... 

Lasa un Comentariu
Leave a Reply

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare