×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.

BODYSTOCKINGS

Bodystocking - Catsuit | Seductie în Fiecare Detaliu ✓ 

Descoperă colecția noastră captivantă de bodystocking-uri și catsuit-uri, create pentru a îmbrăca corpul în eleganță pură și senzualitate.


Fie că îți dorești să adaugi un strat de intrigă ținutei tale de seară sau cauți o piesă atrăgătoare care să stea singură în centru atenției, bodystocking-urile și catsuit-urile noastre sunt meticulos concepute pentru a te asigura că ești întruchiparea seducției. Cu design-uri care evidențiază și flatează fiecare curbă, fiecare piesă promite o prezență de neuitat.

Caracteristici principale ale bodystocking -urile si catsuit -urile de pe intimitis.ro:

  • Design Exquis: Colecția noastră variază de la modele intricate de dantelă la țesături netede, transparente, oferind stiluri care răspund fiecărui gust și fantezie.
  • Confort Premium: Confecționate din materiale de înaltă calitate, elastice, aceste bodystocking-uri și catsuit-uri oferă o potrivire confortabilă și strânsă, asigurând libertate de mișcare și o siluetă avantajoasă.
  • Atenție la Detaliu: Marginile delicate, decupajele strategice și modelele captivante sunt plasate cu grijă pentru a-ți îmbunătăți figura și alură.
  • Versatilitate: Ideale pentru a fi purtate sub haine sau ca piese provocatoare de sine stătătoare, bodystocking-urile și catsuit-urile noastre se adaptează atât întâlnirilor intime, cât și declarațiilor îndrăznețe de modă.

Îmbrățișează-ți ispita interioară cu un bodystocking sau catsuit din colecția noastră și lasă fiecare moment să fie o expoziție de eleganță și dorință fără egal.

Bodystocking & Catsuit

Citeste mai multCiteste mai putin
OBSESSIVE
134,49 lei
Dezlănțuie pasiunea cu Bodystocking Seductiv G336, o piesă de lenjerie erotica ce promite să electrizeze atmosfera în dormitor. Cu un design unic, acest bodystocking îmbrățișează formele feminine într-o mreajă neagră...
OBSESSIVE
134,49 lei
Bodystocking-ul G335 Obsessive Black redefinește noțiunea de lenjerie erotica, combinând maestria designului cu funcționalitatea pentru a oferi o piesă de rezistență în garderoba oricărei femei.
CHILIROSE
92,49 lei
Experimentează senzualitatea cu Bodystocking-ul CR4691 Chilirose Black - un bodystocking neagră adorabilă, confecționată dintr-un material extrem de elastic 4D stretch, cu deschizătură în zona intimă. Designul din...
DEMONIQ
439,49 lei
Descoperă eleganța și senzualitatea cu Salopeta TDMITSUKO001 Demoniq Black. Realizată dintr-un material wetlook mat și elastic, această salopetă captivatoare dispune de detalii perforate, fermoar frontal și nasturi...
OBSESSIVE
109,49 lei
Surprinde-ți jumătatea cu Setul Erotic K102 Obsessive Black, perfect pentru întâlniri romantice. Topul și fusta sunt decorate cu modele subtile, realizate dintr-un material intrigant și plasă fină, oferind un stil...
OBSESSIVE
139,49 lei
Descoperă seducția neconvențională cu acest Bodystocking G139 Obsessive Black. O combinație de ușurință, croiul inedit și un caracter îndrăzneț. 
OBSESSIVE
113,49 lei
Bodystocking-ul Obsessive N123 în negru te invită la o experiență senzuală de neuitat. Cu un croi îndrăzneț și un model intrigant, acesta îți va evidenția frumusețea naturală în momentele intime.
NOIR HANDMADE
327,49 lei
Catsuit-ul cu Bijuterii Rhinestone Noir Handmade Black te va răsfăța cu senzația luxului pe pielea ta. Acesta este confecționat dintr-un material moale și elastic, care îmbrățișează perfect formele tale, iar designul...
NOIR HANDMADE
365,49 lei
Catsuit F299 with Underbust Body Noir Handmade Black este o capodoperă a seducției, combinând dantelă elastică și wetlook, dezvăluind trupul în cele mai atrăgătoare moduri. Detalii precum corsajul wetlook de sub sân,...
CHILIROSE
87,12 lei 102,49 lei
REDUCERE EXTRA DE -15%
Bodystocking-ul CR4658 de la Chilirose este o piesă elegantă și rafinată, realizată dintr-un material elastic din plasă. Cu decupaje amplu, acesta îți oferă un aspect seducător și sofisticat.
DREAMGIRL
174,49 lei
Rochie sexy cu port-jartier, DR0097 Dreamgirl Hot Pink, este o piesă de lenjerie incitantă care îmbină plasa cu dantelă și șosete până la coapsă atașate, pentru un look fermecător și seducător.
CHILIROSE
102,49 lei
Bodystocking-ul CR4658 de la Chilirose este o piesă elegantă și rafinată, realizată dintr-un material elastic din plasă. Cu decupaje amplu, acesta îți oferă un aspect seducător și sofisticat.
CHILIROSE
109,49 lei
Bodystocking-ul CR4657 de la Chilirose este un model exclusiv realizat dintr-un material elastic și plin de farmec. Cu decupaje fine și largi, acesta adaugă un aspect atrăgător și seducător oricărei ținute intime.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare