×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

REWOLUTION - REWOBEADS VIBRATING BALLS REMOTE CONTROL WITH WATCHME TECHNOLOGY D-228560

424,95 lei
Reference:
8435565925215
Brand:
Add to wishlist
Love0
Descriere

Cu acest set de mingi de dragoste, antrenamentul zilnic va fi mai confortabil ca niciodată! Cu o greutate de 35 de grame, mingea unică de dragoste este perfectă pentru începători. Mingea de dragoste dublă te provoacă mult mai mult cu o greutate de 70 de grame.

Mingea vibrantă de dragoste se află în mijloc cu o greutate de 60 de grame. Funcția de vibrație, care și te stimulează, este specială aici. Cu telecomanda inclusă cu tehnologie WATCHME, puteți selecta cu ușurință programele sau chiar puteți lăsa controlul iubitului dvs.

Materialul prietenos cu pielea se simte perfect în contact cu pielea. Te stimulează și suprafața ușor structurată a mingilor de dragoste. Un cordon practic retractabil din silicon permite ca bilele să fie îndepărtate cu ușurință. Dacă vrei să porți noile tale mingi de dragoste pe vreme umedă, nimic nu-ți stă în cale.

REWOBEADS este fabricat impermeabil. Și dacă se epuizează, le puteți reîncărca cu ușurință cu cablul de încărcare USB inclus.

MINGI MICI - EFECT MARE

Aceste mingi de dragoste combină antrenamentul și stimularea prin excelență. Doar 15 minute de utilizare pe zi sunt suficiente pentru a vă întări în mod durabil mușchii podelei pelvine. Acești mușchi sunt responsabili, printre altele, de capacitatea ta de a avea orgasm. Dar nu numai că crește distracția jocului. De asemenea, previn incontinența urinară. Este deosebit de important să începeți antrenamentul acum, chiar dacă nu aveți încă niciun simptom. În plus, mingile de dragoste sunt benefice pentru femei după naștere. Mușchii stresați sunt antrenați din nou și nimic nu stă în cale să ne distrăm împreună. Partenerul tău va beneficia și de noua ta jucărie preferată. Cu mușchii întăriți, partenerul tău va observa o senzație intensă de strângere și nu va dori să te lase pe viitor. Toate jucăriile Rewoluton sunt desigur rezistente la apă și vor fi partenerul tău perfect atât într-o cadă cu hidromasaj romantică, cât și sub cearșafurile confortabile de acasă. Vibrațiile subacvatice ale acestui companion distractiv sunt percepute de multe cupluri ca fiind deosebit de intense.

In plus, REWOBEADS este rezistent la apa (IPX7), te poate insoti si in cele mai umede locuri, precum dus sau cada. Dacă Rewobead-ul cu vibrații se epuizează, bateriile încorporate pot fi reîncărcate folosind cablul de încărcare USB inclus.

Caracteristici

 • Setează mingi de dragoste pentru a întări podeaua pelvină.
  • 4,1 x 3,3 cm - 35 g
  • 8,9 x 3,25 x 3,3 cm - 70g
  • 9,9 x 3,65 x 3,75 cm - 60g
 • Silicon moale mătăsos.
 • Vibrație profundă super intensă în setul de bile vibrante.
 • Tehnologia watchme cu telecomandă.
 • Baterie litiu-ion
 • USB reîncărcabil
 • IPX7 rezistent la apa
 • 10 moduri de vibrație
 • Potrivit pentru întărirea podelei pelvine.
 • 100% rezistent la apă pentru o curățare ușoară și mai fierbinte decât băile fierbinți
 • Vibrator 100% vegan
 • Pentru a finaliza, REWOLUTION vă oferă o garanție de 2 ani. Gata de acțiune?

Din ce se inspiră REWOLUTION?

Cu mult înainte ca mișcarea feministă să facă primii pași în timpul Revoluției Franceze, au existat femei de mare putere, inteligență și cu autoritatea de a schimba lumea; o realizare care are dublu merit, ținând cont de vremea în care au trăit mulți dintre ei. Exemplul acestor femei a arătat o ruptură a modelului social impus de clasele dominante și de autoritatea politică, regală sau ecleziastică a momentului: aceea a femeilor fiind subordonate puterii bărbaților. Deși nu toate au lucrat în mod conștient pentru mișcarea pentru drepturile egale, au contribuit la inspirarea unei transformări morale și culturale în ceea ce privește rolul femeilor în societate. Rewolution este inspirat de Revoluția Franceză adaptată epocii actuale. O cerere de drepturi pentru egalitate în toate aspectele.

Avortul, relațiile interrasiale, sexul în afara căsătoriei, filmele erotice și pornografice, petrecerile sexuale, planificarea familială și, mai presus de toate, accesul facil la diferite metode contraceptive ajung să ne aducă pe deplin în revoluția sexuală. Una care, acum, are femeile în frunte. Bărbații le-ar fi putut avea pe ale lor în trecut și bineînțeles că au fost invitați la acesta, dar numai odată cu eliberarea femeilor a putut să vină schimbarea adevărată în societatea noastră.

În ultimele decenii, femeile au decis în mod voluntar și deschis să devină mame singure, în timp ce își croiesc drum în cariera profesională, datorită unei autonomii care nu mai este descurajată.

Acest stil de viață este întărit și mai mult de apariția tehnicilor de reproducere in vitro la începutul anilor 1980. Al doilea val de feminism ajută la propulsarea celui de-al treilea, la începutul anilor 1990, aducând noi probleme în prim plan. tabel precum ecofeminismul, feminismul lesbian și feminismul trans. Femeile încep să ia măsuri în probleme care, în ciuda faptului că erau derivate din propria lor revoluție sexuală, erau încă controlate de bărbați.

Istoria revoluției sexuale a femeilor continuă să avanseze în prezent, condusă acum de un al patrulea val de feminism născut deceniul trecut și care își propune să dărâme lacunele unei societăți sexiste prin lupta împotriva flagelurilor precum hărțuirea sexuală sau violența împotriva femeilor. femei.

Nu contează din ce generație ești. Cu toții suntem protagoniști ai revoluției sexuale și de aceea am creat REWOLUTION!! Alătură-te mișcării feministe și alătură-te revoluției sexuale!

Cui nu-i place un orgasm bun? Nu se bucură vreunul dintre voi cele mai plăcute relații intime? Ridică mâna dacă nu te bucuri și nu te simți unic în lume în timp ce iubitul tău te conduce cu 1.000 pe oră.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8435565925215
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

 • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare