×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.

Dildos without Vibration

Dildo-uri fără Vibrații | Explorează Plăcerile Naturale

Bine ați venit în categoria noastră dedicată dildo-urilor fără vibrații, unde veți descoperi o varietate de produse concepute pentru a oferi plăceri naturale și senzații autentice. Aici, veți găsi o selecție amplă de dildo-uri de înaltă calitate, create pentru a satisface nevoile și preferințele individuale. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui dildo curbat pentru stimulare internă sau a unuia realistic pentru o experiență cât mai autentică, suntem aici pentru a vă ajuta să vă bucurați de plăceri intense și fără distorsiuni.


De la modele moi și flexibile, până la dildo-uri mai rigide și cu forme realiste, colecția noastră vă oferă o gamă variată de opțiuni pentru a vă satisface toate fanteziile și dorințele. Fie că sunteți începător sau experimentat în explorarea plăcerii anale sau vaginale, vă garantăm că veți găsi produsul potrivit pentru a vă bucura de momente intime și intense.

Caracteristici principale:

  • Diverse și Autentice: O selecție largă de dildo-uri cu diferite texturi, forme și dimensiuni, pentru a vă satisface orice dorințe și preferințe.
  • Calitate și Siguranță: Toate produsele sunt fabricate din materiale sigure pentru corp și sunt testate pentru a vă asigura o experiență plăcută și fără griji.
  • Simulare Realistă: Multe dintre dildo-urile noastre sunt create pentru a oferi senzații realiste, cu vene pronunțate, glande proeminente și forme care imită anatomia masculină sau feminină.
  • Versatilitate și Plăcere: Cu posibilitatea de a fi utilizate singure sau în cadrul jocurilor erotice cu partenerul, aceste dildo-uri sunt concepute pentru a vă oferi plăceri intense și fără limite.

Explorați categoria noastră de dildo-uri fără vibrații și descoperiți plăcerile naturale și autentice într-un mod complet nou.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALL BLACK
98,95 lei
Dildo All Black 24 cm D-222807: vibrator cu vârf ascuțit, textură moale, ambalat în carcasă de protecție, ideal pentru utilizare cu lubrifianți pe bază de apă și silicon.
ALL BLACK
82,60 lei
Dildo All Black 13 cm D-216242 este perfect pentru începători, cu tijă striată și bile bine formate, potrivit pentru lubrifianți pe bază de apă și silicon.
ALL BLACK
235,35 lei
Dildo negru de 38 cm, cu textura solida si tija cu nervuri, potrivit pentru stimulare vaginala si anala. Fabricat din PVC, compatibil cu lubrifianti pe baza de apa si silicon. Curatarea este importanta.
ALL BLACK
227,05 lei
Dildo negru de 33 cm, solid și drept, ideal pentru utilizare vaginală și anală. Fabricat din PVC, cu lubrifianti pe baza de apa si silicon recomandati. Curatarea este importanta.
PIPEDREAMS
322,25 lei
Penis realist cu aspect și textură realistă, lungime de 23 cm, diametru de 7,6 cm, cu ventuză puternică pentru fixare. Fabricat din PVC, compatibil cu lubrifianți. Marca Pipedream, lider în industria jucăriilor erotice.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare