×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Strawberry And Cava Body Painting - Shunga D11-201199

86,35 lei
Reference:
697309070027
Brand:
Add to wishlist
Love0
Descriere

Shunga Surprinde-ți partenerul cu această vopsea de corp comestibilă pe care Shunga a creat-o pentru corp, cu o aromă delicioasă realizată cu ingrediente de cea mai bună calitate. Cava și căpșunile sunt afrodisiace... Cu atât mai mult dacă faci desene cu el pe pielea iubitului tău și le savurezi după aceea. Cand se intinde pe piele, o lasa matasoasa, fara sa o pateze si nu contine coloranti artificiali. Nu este lipicios și te poți bucura din plin de aroma bogată a cavai și a căpșunilor de pe pielea acelei persoane speciale. Include o pensula pentru ca iubitorii sa isi dezlantuie creativitatea si apoi sa o savureze, se foloseste pe intreg corpul si pe zonele erogene. Această vopsea de corp comestibilă Shunga delicioasă și sofisticată este însoțită de o perie răutăcioasă cu care să-ți dezlănțui creativitatea. Scrie poezii sau mesaje de dragoste, desenează inimi sau stele, trasează literele numelui tău... și apoi bucură-te de un festin dublu: senzualitatea rafinată a ciocolatei și corpul dorit al iubitului tău.

Shunga este liderul mondial în cosmetică erotică, ingredientele sale naturale fuzionate cu ingrediente active obțin rezultate excelente.

A intra în lumea erotică din Shunga este ca și cum ai călători în trecut. Tradus literal, Shunga înseamnă „imagine de primăvară”, un mod delicat de a spune „relații sexuale” între oameni.

Acest cuvânt era folosit pentru a desemna picturile erotice japoneze din secolele XVI, XVII și XVIII, tip numit ukiyo-e, care nu erau altceva decât lucrări pe lemn sau pergament cu scene senzuale și episoade de dragoste carnală, realizate întotdeauna cu mare grijă. si bun gust.

Arta Shunga, deși ascunsă de secole, a marcat începutul industriei pornografice pentru clasa de mijloc japoneză și a servit timp de generații ca educație pentru fiii și fiicele multor familii.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
697309070027
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare