×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Tender Honey Powder From Nymphs - Shunga D12-201207

157,00 lei
Reference:
697309030038
Brand:
Add to wishlist
Love0
Descriere

Moale, drăgălașe pe piele, comestibile, catifelată și complice, pudrele de miere sunt o descoperire pentru a explora noi complicitate.

Ele permit o experiență senzuală completă : imaginația, râsul și jocul sunt declanșate prin răspândirea lor pe zonele sensibile ale partenerului cu o pană obraznică care este inclusă; mângâierile sunt asigurate când se observă noua netezime și catifelare a pielii, iar fiorii, plăcerea sensibilă, ticăloșia și pasiunea explodează la trecerea limbii peste punctele gâdilate de pene sau la mâncarea și/sau devorarea iubitului, cu delicatețe rafinată, cu parcimonie lacomă sau cu voracitate .

Pentru a emana senzualitate prin fiecare por al corpului tău cu patru arome: cireșe înflăcărate, senzație de zmeură, fructe exotice luxuriante și miere fragedă de nimfă.

Continut 228 g.

Shunga este liderul mondial în cosmetică erotică, ingredientele sale naturale fuzionate cu ingrediente active obțin rezultate excelente.

A intra în lumea erotică din Shunga este ca și cum ai călători în trecut. Tradus literal, Shunga înseamnă „imagine de primăvară”, un mod delicat de a spune „relații sexuale” între oameni.

Acest cuvânt era folosit pentru a desemna picturile erotice japoneze din secolele XVI, XVII și XVIII, tip numit ukiyo-e, care nu erau altceva decât lucrări pe lemn sau pergament cu scene senzuale și episoade de dragoste carnală, realizate întotdeauna cu mare grijă. si bun gust.

Arta Shunga, deși ascunsă de secole, a marcat începutul industriei pornografice pentru clasa de mijloc japoneză și a servit timp de generații ca educație pentru fiii și fiicele multor familii.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
697309030038
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare