×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Edo Garden Collection - Shunga D11-201217

536,80 lei
Reference:
697309090025
Brand:
Add to wishlist
Love0
Descriere

Sursă de inspirație și propice momentelor de intimitate, Grădinile perioadei Edo au alimentat imaginația erotică a îndrăgostiților care se lăsau purtați de desfrânare în aceste grădini.

Efluviile aromelor naturale se încadrează perfect în ritualul iubirii, determinând îndrăgostiții să-și trăiască pasiunile în deplină seninătate.

Inspirat de acest timp, Shunga prezintă noua sa colecție de produse pentru momente intime Edo Garden, dedicată iubitorilor de dragoste și natură . Această colecție este făcută din ingrediente organice atent selectate și certificate.

  • ULEI DE MASAJ EROTIC – 250 ml : Oferă un amestec de uleiuri vegetale organice rafinate și certificate, aromate cu o aromă suculentă exotică de ceai verde. Atât de delicios și natural încât vei dori să îl mănânci. Textura sa cremoasă permite mâinilor tale să alunece ușor peste pielea partenerului tău, învăluind-o cu mângâieri și dulceață pentru plăcerea de a atinge și de a fi atins.
  • LUBRIFICANT ORGANIC TOKO – 165 ml: Este formulat pe baza de glicerina vegetala pura si un derivat natural de porumb, ambele certificate organic. Textura sa delicată și lubrifierea nesfârșită intensifică senzațiile, prelungind momentul de proximitate.
  • ULEI AFRODIZIAC SĂRUTURI INTIMĂ – 100 ml : Este formulat pe bază de glicerină vegetală pură și un derivat natural de porumb, ambele certificate organic. Toarnă câteva picături de ulei pe zonele erogene ale partenerului tău, acoperi-o tandru cu loviturile tale fierbinți și gustă cu poftă gustul său exotic de ceai verde pentru a ridica entuziasmul la apogeul plăcerii.
  • GEL SENSIBILIZANT LOTUS NOIR – 60 ml : Pentru plăcerea cuplului, este formulat cu glicerină vegetală pură și un derivat de porumb, ambele certificate organic. Acest gel ajută la creșterea sensibilității clitorisului și poate duce o femeie la orgasme multiple. La barbati, ajuta la cresterea fortei senzatiilor produse la nivelul glandului. Este tot ce este nevoie pentru a duce la orgasme de neuitat.
  • CRISTALE DE SARE AROMATE ȘI SPUMANTE DIN ORIENT – 400 g: Cu parfum afrodisiac de floare de Lotus, compus din minerale 100% naturale din Marea Moartă. Această sare vă va permite să vă relaxați într-o apă verde de lagună sărată și inspirată. Lasă bulele să-ți mângâie pielea, lăsând-o moale și îmbietoare, pregătindu-te pentru momente de intimitate intensă.

Shunga este liderul mondial în cosmetică erotică, ingredientele sale naturale fuzionate cu ingrediente active obțin rezultate excelente.

A intra în lumea erotică din Shunga este ca și cum ai călători în trecut. Tradus literal, Shunga înseamnă imaginea primăverii, un mod delicat de a spune „relații sexuale” între oameni.

Acest cuvânt era folosit pentru a desemna picturile erotice japoneze din secolele XVI, XVII și XVIII, tip numit ukiyo-e, care nu erau altceva decât lucrări pe lemn sau pergament cu scene senzuale și episoade de dragoste carnală, realizate întotdeauna cu mare grijă. si bun gust.

Arta Shunga, deși ascunsă de secole, a marcat începutul industriei pornografice pentru clasa de mijloc japoneză și a servit timp de generații ca educație pentru fiii și fiicele multor familii.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
697309090025
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare