×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

EROS-ART - NATURAL TANTRIC MASSAGE OIL AND APHRODISIAC CINNAMON 200 ML D-209282

136,15 lei
Reference:
8436562830373
Brand:
Add to wishlist
Love0
Descriere

Ulei tantric afrodisiac Canelal. Uleiuri afrodisiace realizate cu grijă și rafinat cu ingrediente naturale și parfumuri învăluitoare create pentru a oferi și spori senzații noi în zonele pe care le doriți.

Pentru masaje tantrice și jocuri de cuplu

Uleiul afrodisiac de scorțișoară tantrică caută echilibrul între interior și exterior prin armonia pe care ne-o aduce natura proprietăților scorțișoarei. Este un ulei realizat cu grijă și rafinat pe bază de ingrediente naturale și parfumuri învăluitoare, creat pentru a oferi și a spori senzații noi în zonele dorite de bărbați și femei. Vei descoperi senzații noi, experiențe senzuale sublime și foarte plăcute cu care poți să împărtășești în jocurile tale de cuplu și să obții o plăcere extraordinară pentru simțurile tale.

Principalele ingrediente ale acestui ulei sunt Muira Puama, Epimedium, extract de scorțișoară și extracte și esențe naturale obținute din natură. Aceste ingrediente active conțin suficient pentru a transforma Eros-Art Cinnamon Tantric Oleum într-un masaj corporal cu totul special care ne va activa toate simțurile pentru a ajunge la un punct culminant al plăcerii sublime.

Proprietățile componente:

Activeaza microcirculatia, sistemul circulator si in acelasi timp hidrateaza si ofera elemente afrodisiace.

Uleiul de scorțișoară este extras cu meticulozitate din coaja de scorțișoară pentru a se asigura că nu există o diluare a mirosului de ulei care este produs. Scorțișoara este folosită pentru îmbunătățirea funcției circulatorii generale și, de asemenea, acționează ca un antiseptic, calmant, relaxant și afrodisiac.

Scurtă istorie a Muira Puama, este un arbust care crește în zona Amazonului brazilian. Există două soiuri, P. Olacoides care conține un nivel ridicat de lupeol. Iar brazilianul a considerat a avea o putere mare afrodisiacă și tonic sexual. Efectele acestei plante sunt creșterea libidoului, senzații la nivelul pielii și organelor sexuale, proprietăți anti-oboseală și tonifiante.

Scurtă istorie a Epidemium. Această plantă crește în Asia, a fost folosită în mod tradițional pentru a tonifica și regla disfuncțiile sexuale. Crește nivelul de testosteron și dilată vasele de sânge pentru a activa circulația.

Componentele Sensual Oleum Eros-Art vă vor oferi o senzație plăcută deoarece vă vor activa toate simțurile. Aromele naturale de scorțișoară, vanilie și ciocolată vă vor oferi un miros stimulant, astfel încât masajele vor fi extrem de plăcute.

Recipient de 200 ml

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8436562830373
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare