×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Lovebath Lotus Sensual - Shunga D-194897

109,50 lei
Reference:
697309068024
Brand:
Add to wishlist
Love0
Descriere

Inspirat de ritualul senzual al „Băilor de dragoste ” japoneze care privilegiază erotismul, Shunga inventează și inovează oferind o baie relaxantă și senzuală.

Mod de utilizare; Pur și simplu turnați conținutul pungii în cadă și în fața ochilor tăi apa se va transforma în mii de mărgele umplute cu apă pentru a forma un gel îmbogățit, cremos, care va parfuma camera cu un parfum dulce și va lumina apa cu o culoare relaxantă.

Cufundă-te alături de partenerul tău în această dulce oază și lasă-ți corpurile să se odihnească pentru a descoperi o senzație tactilă extraordinară care învăluie corpul și trezește simțurile. Proprietățile terapeutice ale gelului hidratează profund pielea pentru a o lăsa proaspătă, de dorit și gata să primească mângâieri dulci. Acest „LOVEBATH” devine rapid un joc propice nebuniei iubirii!

Pentru diverse utilizări.

Shunga este liderul mondial în cosmetică erotică, ingredientele sale naturale fuzionate cu ingrediente active obțin rezultate excelente.

A intra în lumea erotică din Shunga este ca și cum ai călători în trecut. Tradus literal, Shunga înseamnă „imagine de primăvară”, un mod delicat de a spune „relații sexuale” între oameni.

Acest cuvânt era folosit pentru a desemna picturile erotice japoneze din secolele XVI, XVII și XVIII, tip numit ukiyo-e, care nu erau altceva decât lucrări pe lemn sau pergament cu scene senzuale și episoade de dragoste carnală, realizate întotdeauna cu mare grijă. si bun gust.

Arta Shunga, deși ascunsă de secole, a marcat începutul industriei pornografice pentru clasa de mijloc japoneză și a servit timp de generații ca educație pentru fiii și fiicele multor familii.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
697309068024
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare