×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.

Handcuffs and eye masks

Catuse și Măști pentru Ochi | Explorați Plăcerile Senzoriale

Bucurați-vă de aventura senzorială a jocurilor erotice cu catuse și măști pentru ochi, accesorii care adaugă o notă de mister și excitare în dormitor. Aceste obiecte sunt concepute pentru a vă permite să explorați limitele plăcerii și să vă bucurați de senzații noi și captivante în timpul experiențelor erotice.


Indiferent dacă sunteți nou în lumea jocurilor BDSM sau căutați să vă aduceți experiența la un nivel superior, catusele și măștile pentru ochi vă oferă posibilitatea de a vă bucura de momente de intimitate și pasiune într-un mod nou și incitant.

Caracteristici principale:

  • Explorare Senzorială: Închideți ochii și lăsați-vă purtați de senzațiile captivante ale jocurilor erotice, amplificate de lipsa văzului.
  • Excitare și Anticipare: Legați-vă partenerul și adăugați o notă de anticipare și excitare înainte de a vă bucura de plăcerile intime.
  • Control și Încredere: Creșteți nivelul de încredere și intimitate în relația dvs. prin explorarea plăcerilor senzoriale împreună.
  • Experimentare și Deschidere: Permiteți-vă să explorați noi fantezii și să vă deschideți mintea și corpul către noi experiențe erotice.

Descoperiți plăcerile senzoriale ale jocurilor BDSM cu ajutorul catușelor și măștilor pentru ochi și permiteți-vă să vă bucurați de momente de intimitate și pasiune într-un mod inovator și incitant.

Citeste mai multCiteste mai putin
PIPEDREAMS
309,90 lei
Setul Strap-On Curele Bel - Fetish Fantasy Series PD2165-23 este perfect pentru jocuri de rol erotice. Acesta include un dildo de 6 inch, un ham reglabil în 4 direcții cu bretele pentru jartieră, 3 inele O din cauciuc...

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare