×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Vibrator Lush 3 Lovense

Lush 3 de la Lovense - glonț vibrator îmbunătățit cu o conectivitate mai bună și intensificarea plăcerii prin stimularea punctului G

Citeste mai multCiteste mai putin
799,00 lei
Livrare in 2 -3 zile lucratoare
Reference:
Lush3
Brand:
Add to wishlist
Love367
Descriere

Vibratorul Lush 3 de la Lovense - Vibrații intense și conectivitate superioară pentru experiențe intime de neuitate

Vibratorul Lush 3 de la Lovense este o versiune creată a celebrului glonț vibrator, aducând inovații tehnologice și funcționalități superioare pentru o experiență deosebită a plăcerii intime. Această nouă variantă dispune de un cablu magnetic pentru încărcare, oferind un mod comod și eficient de alimentare. Antena a fost regândită pentru o conectivitate mai bună, asigurând o transmisie fără întreruperi și o controlabilitate precisă a vibrațiilor. În plus, Lush 3 este echipat cu o codiță inovatoare care asigură o fixare mai bună a dispozitivului în interiorul corpului și aplică o presiune intensă asupra punctului G, amplificând senzațiile și oferind vibrații mai intense și satisfăcătoare.

Lush Lovense - Vibratorul Revoluționar pentru Jocurile Intime și Videochat

Lush Lovense este un vibrator inovator conceput special pentru jocurile în cuplu, solo sau pentru studiourile de videochat. Controlat de la distanță printr-o aplicație dedicată, disponibilă pentru descărcare pe Google Play sau App Store, Lush Lovense aduce o nouă dimensiune a plăcerii și interacțiunii erotice.

Compatibilitatea sa extinsă îl face ideal pentru utilizarea pe cele mai populare platforme de videochat, precum CamSoda, iFriends, EuroLive, MyFetishLive, BongaCams, Chaturbate, MyFreeCams, CamGasm, Naked, Cam4 și StripChat. Cu toate funcțiile necesare pentru o experiență de videochat autentică, Lush Lovense reacționează chiar și la tips-uri, aducându-ți plăcere într-un mod captivant și interactiv.

Cu un motor puternic, dar extrem de silențios, acest vibrator este o alegere discretă și subtilă față de alte produse din aceeași categorie. Calitatea sa superioară și designul ergonomic vă garantează momente de extaz și satisfacție absolută.

Lush Love este adesea găsite de cuplurile aflate la distanță, oferindu-le modalităților inovatoare de a se simți mai aproape unul de celălalt. În timp ce tu te bucuri de plăcere, partenerul poate prelua controlul vibratorului utilizat aplicația. De asemenea, dispune de funcționalitate Bluetooth pentru controlul distanței și experiențe personalizate.

Instalarea aplicației Lovense Connect este rapidă și ușoară. Pe telefon, trebuie doar să descarci de pe platforma de descărcare, să crezi un cont și să selectezi opțiunea în funcție de preferințele tale. Pentru cei care doresc o experiență pe calculator, conectarea este la fel de simplă, prin intermediul unui adaptor USB pentru Bluetooth Lovense.

Cu dimensiunile sale ideale de 8 cm lungime inserată și 3.5 cm în diametru, Lush Lovense se încarcă rapid prin USB, cablul fiind inclus în pachet. De asemenea, poți controla vibratorul chiar și de pe smartwatch-ul tău, adăugând astfel un nivel suplimentar de interactivitate și plăcere.

Experimentează o nouă formă de intimitate și conectează sexuală cu Lush Lovense, vibratorul care vă aduce satisfacție și excitare în fiecare moment. Descoperă-ți plăcerea și îndeplinește-ți fanteziile erotice într-un mod inovator și captivant, alături de partenerul tău sau în jocurile singur îndrăznețe.

daca doriti conectarea la Windows PC este nevoie de un adapter special Lovense USB Bluetooth Adapter pe care il gasiti aici

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
Lush3
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare