×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Body Recharger Black - Wanachi Pd3039-23

450,35 lei
Reference:
603912744149
Brand:
Add to wishlist
Love258
Descriere

Bucurați-vă de vibrații liniștitoare oriunde mergeți și oferiți mușchilor suferinzi reîncărcarea revitalizantă pe care o merită! Wanachi Body Recharger este primul aparat de masaj Wanachi cu cap și gât catifelat și moi, realizate în întregime din silicon Elite și operat de un motor puternic reîncărcabil.

Cu încărcătorul corporal Wanachi rezistent la stropire, vă puteți bucura să știți că nu va trebui niciodată să înlocuiți din nou un alt set de baterii și să nu vă faceți niciodată griji că cablurile dezordonate vă vor împiedica distracția! Cu zece modele de vibrații silențioase din care să alegi, poți trece de la un flutter la un tremur în câteva secunde. Țineți apăsat butonul de pornire timp de trei secunde pentru a porni, apoi apăsați butonul de funcție pentru a parcurge 3 viteze intense și 7 modele de pulsații palpitante. Funcțiile multiple vă permit să alegeți setarea preferată pentru a elibera tensiunea și pentru a reduce oboseala musculară.

Folosind un motor japonez premium, alimentat cu litiu, Wanachi Body Recharger oferă vibrații profunde și zgomotoase, spre deosebire de orice alt aparat de masaj compact fără fir de pe piață. Acest aparat de masaj ușor are o formă ergonomică pentru un plus de confort și este acoperit cu silicon Elite, fără ftalați, sigur pentru corp, făcându-l incredibil de neted la atingere. Capul și gâtul flexibil din silicon se îndoaie și se conformează contururilor corpului tău, permițându-ți să atingi locul potrivit de fiecare dată.

Indiferent dacă doriți să eliberați tensiunea, să reduceți oboseala musculară sau să vă bucurați de o întâlnire intimă de lux cu sau fără un partener, acest aparat de masaj irezistibil este alegerea perfectă.

  • Lungime totală: 8,75 inchi (22,2 cm)
  • Lățimea capului: 1,5 inchi (3,8 cm)
  • Fara ftalati
  • Multiviteza
  • Culoarea neagra

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
603912744149
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare