×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.

Menstrual cup

Cupa Menstruală | Protecție Eficientă și Eco-Friendly pentru Perioada Menstruală

Experimentați confortul și conveniența în timpul perioadei dvs. cu cupa noastră menstruală, concepută pentru protecție fiabilă și eco-friendly în timpul menstruației. Realizată din silicon de calitate medicală, cupa noastră menstruală oferă o alternativă sigură și confortabilă la tampoanele și absorbantele tradiționale. Datorită designului său flexibil și reutilizabil, cupa noastră oferă protecție fără scurgeri timp de până la 12 ore, permițându-vă să vă desfășurați ziua cu încredere. Perfectă pentru un stil de viață activ și călătorii, cupa noastră menstruală este ușor de utilizat, igienică și reduce deșeurile în comparație cu produsele menstruale de unică folosință. Alăturați-vă revoluției menstruale eco-friendly și descoperiți confortul și fiabilitatea cupelor noastre menstruale chiar azi!


Îmbrățișați confortul și sustenabilitatea cu cupa noastră menstruală, oferind protecție menstruală fiabilă fără deșeuri.

Caracteristici Cheie:

  • Design Confortabil: Realizată din silicon de calitate medicală pentru o experiență confortabilă și fără iritații în timpul menstruației.
  • Protecție Fără Scurgeri: Oferă protecție fiabilă fără scurgeri timp de până la 12 ore, permițându-vă să vă mișcați liber pe tot parcursul zilei.
  • Eco-Friendly: Reutilizabilă și reduce deșeurile în comparație cu tampoanele și absorbantele tradiționale, fiind o opțiune eco-conștientă pentru îngrijirea menstruală.
  • Ușor de Utilizat: Flexibilă și ușor de introdus și îndepărtat, cupa noastră menstruală este potrivită pentru femei de toate vârstele și stilurile de viață.

Spuneți adio produselor menstruale de unică folosință și îmbrățișați confortul și sustenabilitatea cu cupa noastră menstruală, alternativa eco-friendly la îngrijirea menstruală tradițională.


Citeste mai multCiteste mai putin

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare