×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Fuck Me Mega Masturbator Blonde Face - Extreme Toyz Rd 17901

2.139,95 lei
Reference:
603912297065
Brand:
Add to wishlist
Love74
Descriere

Scoate din cutie această frumusețe de muie, împinge redarea pe DVD-ul hardcore și Fuck Her Face până când explozi!

Trage-o de păr, pocnește-o pe față și împinge-ți greu pe jumătate în traheea ei! Această drăgălașă nebună de cum abia așteaptă să înghită până la ultima picătură de saliva. Aplecă-i capul pe spate, bagă-ți penisul în gură și pregătește-te pentru cea mai realistă dracu pe față pe care ai experimentat-o vreodată!

Fiecare detaliu real este surprins în această replică a mierii Fanta-Flesh, de la ochii ei care clipesc înapoi în cap, până la trahea ei foarte lungă care se înfășoară în jurul fiecărui centimetru din tija ta de plăcere! Ea este a ta de bucurie și nu există reguli! Cel mai bine, ea nu spune niciodată nu unui moment bun pentru că are întotdeauna gura plină! Baza puternică cu ventuză îi ține capul pe loc și se lipește de aproape orice suprafață plană - podele, gresie, blaturi și chiar sticlă! Cu fiecare mișcare, capul realist se balansează înainte și înapoi într-o mișcare atât de realistă, vei jura că este adevărat - doar că mai bine! Uită-te la ochii ei întorcându-se înapoi în cap, apoi găsește-o cu un gust din carnea de bărbat! Dacă fata ta nu te-a mai ținut până acum, acum este șansa ta de a te bucura de fior! Pielea moale Fanta-Flesh se agață de penis și se încălzește la temperatura corpului. Adaugă puțin Moist și gura ei se transformă într-un paradis umed pentru penisul tău.

Ea nu se va sufoca sau nu se va sufoca și nu există dinți enervanti care să îi stea în cale sau să muște. Când sunteți pe cale să vizionați, nu vă faceți griji că vă retrageți - suflați-i o grăsime direct în gură și lăsați-o să înghită! Pune-ți nuanța preferată de ruj pe buzele ei sexy, apoi urmărește-l cum se unge pe toată pula în timp ce-i tragi gura. Poți chiar să-i ondulezi sau să îndrepti părul și să-i oferi coafura ta preferată! Lipește-o pe țiglă de la duș și transformă timpul de curățare într-un timp cu drepturi depline! O să faci dușuri foarte lungi!

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
603912297065
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare