×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.

NIPPLE COVERS

Accesorii pentru Sâni: Nipple Covers | Discreție și Confort

Descoperă selecția noastră de nipple covers, soluția perfectă pentru a adăuga un strat de discreție ținutelor tale, fără a compromite confortul sau stilul.


Ideal pentru rochii cu spatele gol, topuri transparente sau orice ținută care necesită un aspect neted și fără linii vizibile, acoperitorii noștri pentru sfârcuri sunt concepuți pentru a oferi acoperire și protecție, menținând în același timp o senzație de naturalețe și libertate.

Caracteristici principale:

  • Discreție Maximă: Designul subțire și culoarea neutră asigură că aceste accesorii rămân invizibile sub orice tip de îmbrăcăminte.
  • Confort Durabil: Realizați din materiale hipoalergenice și respirabile, nipple covers sunt confortabili pentru purtare îndelungată, fără iritații.
  • Reutilizabili: Datorită adezivului de calitate, aceste accesorii pot fi folosite de mai multe ori, oferind o soluție practică și economică.
  • Versatilitate: Perfecte pentru orice ocazie, de la evenimente formale la purtări zilnice, asigurând discreție și confort.

Integrează nipple covers în arsenalul tău de accesorii de lenjerie pentru a te bucura de libertatea de a purta orice ținută, cu încredere și fără griji.

Citeste mai multCiteste mai putin
CHILIROSE
50,49 lei
Nipple Covers CR4675 Chilirose Black sunt pastile pentru mameloane realizate din piele ecologică neagră, cu nituri argintii conectate printr-o catenă. Pot fi folosite pentru excitare sau relaxare. Pratice: Autoadezive...
CHILIROSE
47,49 lei
Cu Nipple Covers CR4662 Chilirose Black, poți adăuga o notă de mister și eleganță oricărei ținute. Aceste acoperitori negri pentru sfârcuri sunt accesorizate cu mici pietre prețioase legate printr-un lanț de argint....

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare