×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Monodose Free Sex Desire - Secretplay D-227042

14,94 lei
Reference:
8435097836669
Brand:
Add to wishlist
Love0
Descriere

Liberté este o cremă hidratantă intima care ajută la redobândirea libidoului și trezește dorința sexuală, favorizând relațiile intime, făcându-le mai plăcute. O combinație perfectă de ingrediente din plante (jojoba, primula, gălbenele, germeni de grâu, vitamina E) și ulei esențial de Ylang Ylang, care cu aroma sa afrodisiacă acționează ca un deodorant natural. Hidratează și lubrifiază, oferind catifelare, elasticitate, netezime, satisfacție și bunăstare zonei intime.

INGREDIENTE:

Jojoba: Baza produsului, deoarece nu se oxidează ușor și nici nu capătă mirosuri neplăcute. Renumit pentru numeroasele sale utilizări și beneficii pentru piele. Cunoscut ca aurul lichid natural. Proprietățile sale sunt următoarele: emolienți, hidratanți, antioxidanți și calmante. Creează o barieră protectoare de pH pentru piele și reduce pierderea de umiditate datorită ceramidelor sale.

Evening Primrose: Bogată în acizi grași esențiali polinesaturați, aparținând grupului Omega 6. Are concentratii mari de antioxidanti, care revitalizeaza celulele pielii conferindu-i un aspect proaspat si sanatos. Oferă ameliorarea eczemelor, psoriazisului și rozaceei, ajutând la calmarea mâncărimii pielii.
Calendula: Una dintre cele mai indicate plante pentru ameliorarea afecțiunilor dermatologice, datorită activității sale remarcabile antiinflamatorii, antiseptice, antivirale, antibacteriene, antispastice, emenagoge, coleretice, antihemoragice și cicatrizante. Ajută la regenerarea pielii deteriorate și mai ales sensibile sau alergice.

Germeni de grau: Remarcabil prin aportul ridicat de vitamina E, fiind un antioxidant natural foarte puternic din acest motiv.

Ylang ylang: Proprietăți relaxante și stimulatoare. Pe de o parte ajută la relaxare, iar pe de altă parte, aroma sa pătrunzătoare și dulce îmbunătățește starea de spirit și ajută la stimularea sentimentelor pozitive. Este, de asemenea, un ulei esențial cunoscut pentru efectele sale afrodisiace. De secole a fost folosit pentru această proprietate în Asia, Tahiti sau India. Uleiul esențial de ylang ylang este uleiul de bună dispoziție, euforie și bunăstare. În Indonezia, florile sale sunt distribuite pe patul mirilor, în noaptea nunții, deoarece se crede că are puteri afrodisiace mari.

Extract de trufe: trufa eliberează mai mult de o sută de compuși volatili. Una dintre substanțele chimice care îl compun este andostrenolul, unul dintre feromonii eliberați de om, căruia îi sunt atribuite efecte afrodisiace.

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE: Recipient cu sistem "Airless" cu o capacitate de 50 ml. Aplicați o cantitate mică în zona intimă. Potrivit oricărei femei și situații: menopauză, iritații, mâncărime, dermatită etc. Se poate aplica de mai multe ori pe zi și crește cantitatea dacă este necesar. Recomandam sa fie folosit inainte si dupa actul sexual.

PRECAUȚII: Produs cosmetic pentru uz extern. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate sau alergie la oricare dintre ingrediente. În caz de iritare întrerupeți utilizarea. Nu aplicați pe zona ochilor. Nu manca. A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra intr-un loc racoros si uscat ferit de lumina soarelui.

  • Format plic
  • Capacitate: 4 ml
  • Potrivit pentru vegani
  • Nu este testat pe animale
  • 100% natural
  • Fabricat in Spania
Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8435097836669
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare