×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Water Based Lubricant 30 Ml - Id Pleasure D-201408

33,00 lei
Reference:
761236900563
Brand:
Add to wishlist
Love0
Descriere

Stimulare emoționantă! ID Pleasure ® este aici pentru cei care iubesc calitatea ID Glide ® cu stimulare suplimentară! Un lubrifiant pe bază de apă cu o senzație de furnicături care va adăuga un cu totul nou strat de emoție escapadelor din dormitorul tău. Umpleți-vă momentele intime cu o val de plăcere în timp ce experimentați unul dintre cei mai unici lubrifianți personali ai noștri.

Senzația de furnicături a acestui lubrifiant vă va face invariabil să vă învârtiți de încântare, în timp ce vă cufundați cu capul înainte în emoție. Faceți din următoarea ta noapte de pasiune una plină de emoție și aventură cu ID Pleasure ®. ID Pleasure ® folosește aceeași formulă pe bază de apă ca și ID Glide ®, dar cu extracte botanice naturale adăugate de gingko biloba și trifoi roșu pentru a crește stimularea zonei aplicate. La rândul său, senzația în timpul actului sexual sau masturbării este îmbunătățită. Datorită senzației unice care este prezentă în lubrifiantul nostru, de asemenea, îmbunătățește considerabil stimularea în regiunile inferioare.

O modalitate sigură de a pune lucrurile în dormitor la început, lubrifiantul nostru este aici pentru a vă arăta sensul cuvântului plăcere. Pe lângă faptul că este un lubrifiant personal fantastic de folosit împreună cu partenerul sau pe cont propriu, Pleasure este, de asemenea, grozav de folosit cu jucăriile tale. Folosește-l fie cu jucării din latex, fie din silicon și bucură-te de timpul tău distrându-te cu ele ca niciodată.

Nu vă faceți griji cu privire la scurgeri, deoarece acest lubrifiant nu lasă pete și curăță majoritatea țesăturilor printr-o simplă trecere prin spălare.

Cu atât de multe beneficii, este ușor de înțeles de ce acest lubrifiant a devenit atât de popular în rândul clienților noștri.

Adăugați acest lucru la lista dvs. de must-have și bucurați-vă de fericirea sexuală care va urma cu siguranță. Păstrați ID Pleasure ® în preajmă pentru acele momente pline de bucurie!

https://store.dreamlove.es/UserFiles/image/id2.png

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
761236900563
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare