×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

REWOLUTION - REWOVO EGG VIBRATOR REMOTE CONTROL D-228567

185,90 lei
Reference:
8435565924454
Brand:
Add to wishlist
Love0
Descriere

Te poți bucura de orgasme imbatabile cu oul de silicon reîncărcabil și o telecomandă practică. REWOVO te răsfață într-un mod atât de erotic încât în curând nu îți vei putea imagina viața fără el. Simplu dar eficient: lasa-te rasfatat de REWOVO care va gasi intotdeauna spatiu in geanta ta, chiar si atunci cand calatoresti. Lucrul potrivit pentru jocuri și distracție în afara casei! REWOVO arată fascinant și atractiv cu textura sa elegantă și netedă. Stimuleaza-te cu acest minunat obiect de placere, care cu varful rotunjit iti reproduce intregul program de rasfat. Structura erotică te va înnebuni după câteva momente.

PROGRAM PURE PAMPERING

Pentru culme explozive prin stimularea vaginală și a clitorisului! Lasa-te rasfatat de motorul puternic in 10 programe diferite de vibratii. De la delicat la intens: decideți singur de ce aveți nevoie. Deoarece REWOVO este rezistent la apă, nimic nu stă în calea utilizării umede. Cu acest însoțitor plăcut, baia confortabilă din cadă vă asigură și mai mult plăcerea. REWOVO este o modalitate cu totul specială de a da un nou impuls vieții tale amoroase sau de a te cunoaște și mai bine pe tine însuți și dorințele tale. Descoperă cum îți place cel mai mult și surprinde-ți partenerul cu multe idei noi și o carisma erotică fermecatoare.

Dorință, pasiune, vise copleșitoare și jocuri de dragoste cu și mai mult erotism: asta și multe altele te așteaptă cu REWOVO . Ești pregătit pentru noi culmi?

SCOPUL LIVRARII

Cu cablul de încărcare magnetic USB inclus, puteți încărca cu ușurință bateriile încorporate ale produsului. REWOVO are o rază de acțiune de până la 8 metri distanță fără pereți.

Vă recomandăm să utilizați un lubrifiant suplimentar, cum ar fi lubrifiantul marca AQUA, WATERFEEL SAU NINA KIKÍ disponibil în versiuni clasice, mătăsoase sau cu efect de căldură.

Toate jucăriile Rewolution sunt desigur rezistente la apă și vor fi partenerul tău perfect atât într-o cadă cu hidromasaj romantică, cât și sub cearșafurile confortabile de acasă. Vibrațiile subacvatice ale acestui companion distractiv sunt percepute de multe cupluri ca fiind deosebit de intense.

In plus, deoarece vibratorul este rezistent la apa (IPX6), te poate insoti si in cele mai umede locuri, precum dus sau cada. Dacă REWOVO rămâne fără abur, bateriile încorporate pot fi reîncărcate folosind cablul de încărcare USB inclus.

Caracteristici

 • Vibrator pentru clitoris!
 • 10 moduri de vibrație de la moale la foarte puternic
 • Motor puternic.
 • Silicon de calitate medicală
 • Baterie litiu-ion
 • Reîncărcabil prin încărcător USB
 • IPX6 impermeabil/submersibil.
 • Conturat pentru a vă stimula cu precizie punctele de plăcere
 • Snur din silicon ușor de eliberat
 • Potrivit pentru stimularea externă și internă.
 • 100% rezistent la apă pentru o curățare ușoară și mai fierbinte decât băile fierbinți
 • măsurători de ouă REWOVO; 152 x 32 x 32 mm
 • măsurători telecomandă REWOVO; 62 x 15,5 x 36,5 mm
 • Timp de încărcare de 75 de minute pentru 90 de minute de plăcere autentică!
 • Vibrator 100% vegan

Pentru a finaliza, REWOLUTION vă oferă o garanție de 2 ani. Gata de acțiune?

Din ce se inspiră REWOLUTION?

Cu mult înainte ca mișcarea feministă să facă primii pași în timpul Revoluției Franceze, au existat femei de mare putere, inteligență și cu autoritatea de a schimba lumea; o realizare care are dublu merit, ținând cont de vremea în care au trăit mulți dintre ei.

Exemplul acestor femei a arătat o ruptură a modelului social impus de clasele dominante și de autoritatea politică, regală sau ecleziastică a momentului: aceea a femeilor fiind subordonate puterii bărbaților. Deși nu toate au lucrat în mod conștient pentru mișcarea pentru drepturile egale, au contribuit la inspirarea unei transformări morale și culturale în ceea ce privește rolul femeilor în societate.

Rewolution este inspirat de Revoluția Franceză adaptată epocii actuale. O cerere de drepturi pentru egalitate în toate aspectele.

Avortul, relațiile interrasiale, sexul în afara căsătoriei, filmele erotice și pornografice, petrecerile sexuale, planificarea familială și, mai presus de toate, accesul facil la diferite metode contraceptive ajung să ne aducă pe deplin în revoluția sexuală. Una care, acum, are femeile în frunte. Bărbații le-ar fi putut avea pe ale lor în trecut și bineînțeles că au fost invitați la acesta, dar numai odată cu eliberarea femeilor a putut să apară adevărata schimbare în societatea noastră.

În ultimele decenii, femeile au decis în mod voluntar și deschis să devină mame singure, în timp ce își croiesc drum în cariera profesională, datorită unei autonomii care nu mai este descurajată. Acest stil de viață este întărit și mai mult de apariția tehnicilor de reproducere in vitro la începutul anilor 1980.

Al doilea val de feminism ajută la propulsarea celui de-al treilea, la începutul anilor 1990, aducând noi probleme la masă, cum ar fi ecofeminismul, feminismul lesbian și feminismul trans. Femeile încep să ia măsuri în probleme care, în ciuda faptului că erau derivate din propria lor revoluție sexuală, erau încă controlate de bărbați.

Istoria revoluției sexuale a femeilor continuă să avanseze în prezent, condusă acum de un al patrulea val de feminism născut deceniul trecut și care își propune să dărâme lacunele unei societăți sexiste prin lupta împotriva flagelurilor precum hărțuirea sexuală sau violența împotriva femeilor. femei.

Nu contează din ce generație ești. Cu toții suntem protagoniști ai revoluției sexuale și de aceea am creat REWOLUTION!! Alătură-te mișcării feministe și alătură-te revoluției sexuale!

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8435565924454
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

 • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare