×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

EXTASE SENSUAL - MALE RETARDANT POCKET 10 ML D-238112

14,94 lei
Reference:
8436533099075
Brand:
Add to wishlist
Love0
Descriere

Cea mai largă și exclusivistă selecție de pe piață de doze unice de buzunar. Pentru relațiile ocazionale, pentru începători la masaj senzual și pentru cei care îl consideră esențial în lor
evadări... Ideale pentru a explora și a încerca cu ușurință cele mai bune specialități.

Dozele unice de 10 ml „ Pocket ”, retardantul masculin conceput pentru a spori plăcerea și a prelungi intensitatea întâlnirilor intime, sunt cheia pentru o experiență sexuală mai lungă și mai satisfăcătoare. Acest produs inovator a fost formulat cu atenție pentru cei care doresc să extindă plăcerea împărtășită cu partenerul lor, păstrând în același timp controlul complet asupra performanței lor.

Fiecare capsule „ Pocket ” conține o formulă unică care combină ingrediente de înaltă calitate, cunoscute pentru proprietățile lor retardante. Acest gel avansat oferă o senzație de prospețime și control, permițând bărbaților să prelungească excitarea și să întârzie punctul culminant, bucurându-se astfel de întâlniri intime mai lungi și mai pline.

Comoditatea acestor păstăi de 10 ml adaugă un element practic plăcerii. Dimensiunea lor compactă și discretă le face partenerul perfect pentru orice ocazie, permițând utilizatorilor să poarte secretul unei experiențe de durată, gata de utilizare ori de câte ori apare pasiunea.

Aplicația este simplă și directă, oferind o senzație răcoritoare care se traduce printr-un control mai mare și satisfacție atât pentru bărbat, cât și pentru partenerul său. „Buzunar” reprezintă soluția ideală pentru cei care doresc să exploreze noi dimensiuni ale intimității, oferind promisiunea unor întâlniri mai lungi, mai intense și pline de satisfacții.

Descoperă magia „ Pocket ”, retardantul masculin într-o singură doză de 10 ml, și experimentează puterea de a controla timpul pentru a atinge noi culmi ale plăcerii împărtășite în intimitatea relației tale.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8436533099075
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare