×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

ID PLEASURE - WATER BASED LUBRICANT TINGING SENSATION TRAVEL TUBE 60 ML D-236929

41,30 lei
Reference:
761236104022
Brand:
Add to wishlist
Love0
Descriere

Stimulare emoționantă! ID Pleasure este aici pentru cei care iubesc calitatea ID Glide cu stimulare suplimentară !!

Un lubrifiant pe bază de apă cu o senzație de furnicături care va adăuga un cu totul nou strat de emoție escapadelor din dormitorul tău.

Umpleți-vă momentele intime cu un val de plăcere în timp ce experimentați unul dintre cei mai exclusivi lubrifianți personali ai noștri.

Senzația de furnicături a acestui lubrifiant te va face invariabil să te rotești de plăcere în timp ce te scufunzi cu capul înainte în emoție. Fă-ți următoarea noapte de pasiune plină de emoție și aventură cu ID Pleasure.

ID Pleasure folosește aceeași formulă pe bază de apă ca și ID Glide, dar cu extracte botanice naturale de gingko biloba și trifoi roșu pentru a crește stimularea zonei aplicate.

La rândul său, senzația în timpul actului sexual sau masturbării este sporită. Datorită senzației unice care este prezentă în lubrifiantul nostru, de asemenea, îmbunătățește foarte mult stimularea regiunilor inferioare. O modalitate sigură de a începe lucrurile în dormitor cu explozie, lubrifiantul nostru este aici pentru a vă arăta sensul cuvântului plăcere. Pe lângă faptul că este un lubrifiant personal fantastic de folosit cu partenerul tău sau singur, Pleasure este grozav de folosit cu jucăriile tale.

Folosește-l cu jucării din latex sau silicon și bucură-te de timpul tău distrându-te cu ele ca niciodată.

Nu vă faceți griji cu privire la vărsări, deoarece acest lubrifiant nu are pete și curăță majoritatea țesăturilor cu o simplă spălare.

Cu atât de multe beneficii, este ușor de înțeles de ce acest lubrifiant a devenit atât de popular printre clienții noștri. Adăugați acest lucru la lista dvs. de must-have și bucurați-vă de fericirea sexuală care va urma cu siguranță. Păstrați ID Pleasure la îndemână pentru acele momente mai jucăușe!

ID produce lubrifianți personale din 1993 și sunt experți în domeniu. Lubrifianții de calitate IDs sunt special formulați pentru a crește plăcerea și confortul personal pentru o experiență intima memorabilă. Indiferent dacă sunt folosiți singuri sau cu sau fără prezervative, lubrifianții ID sunt proiectați pentru a reduce frecarea. Atunci când utilizați prezervative, lubrifierea adecvată ajută la prelungirea integrității prezervativelor și la creșterea stimulării generale.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
761236104022
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare