×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Tinging Sensation Water Based Lubricant 500 Ml - Id Pleasure D-236937

140,45 lei
Reference:
761236900730
Brand:
Add to wishlist
Love69
Descriere

ID Pleasure este un lubrifiant pe baza de apa care poate crea o senzatie calda si placuta de furnicaturi in zona aplicata.

Folosește ingrediente naturale precum Ginkgo Biloba și trifoiul roșu. Poți folosi lubrifiantul ID Pleasure singur sau împreună cu partenerul tău pentru a da o notă suplimentară vieții tale amoroase.

Ce este Pleasure ID?

Lubrifiantul a fost dezvoltat pe bază de apă și vă poate oferi un sprijin bun în timpul actului sexual. Datorită Gingko Biloba și trifoiului roșu, lubrifiantul poate oferi un efect plăcut, cu sau fără partener. Gelul poate provoca o senzație de furnicături, pe care mulți clienți o găsesc foarte senzuală și excitantă. ID Pleasure este ușor de utilizat și nu lasă reziduuri. Poate fi folosit și dacă folosiți prezervative din latex sau doriți să includeți jucării sexuale atunci când faceți dragoste.

Utilizare:

Utilizați mai întâi o cantitate mică de lubrifiant și apoi creșteți după dorință. Dacă lubrifierea scade, aplicați mai mult lubrifiant sau adăugați puțină apă. Asigurați-vă că lubrifiantul nu vă intră în ochi.

Ingrediente
apă, glicerină, propilenglicol, gumă de celuloză, extract de ginkgo biloba, extract de flori de trifolium pratense (trifoi roșu), polisorbat-20, EDTA, carbomer, PEG-90M, tetrahidroxipropiletilendiamină, metilparaben, benzoat de sodiu, sorbat de potasiu, mentol

ID produce lubrifianți personale din 1993 și sunt experți în domeniu. Lubrifianții de calitate IDs sunt special formulați pentru a crește plăcerea și confortul personal pentru o experiență intima memorabilă. Indiferent dacă sunt folosiți singuri sau cu sau fără prezervative, lubrifianții ID sunt proiectați pentru a reduce frecarea. Atunci când utilizați prezervative, lubrifierea adecvată ajută la prelungirea integrității prezervativelor și la creșterea stimulării generale.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
761236900730
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare