×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Adjustable Chest Harness - Fetish Submissive Bondage D-237017

144,96 lei
Reference:
8435566047671
Brand:
Add to wishlist
Love43
Descriere

Hamul de fixare pentru piept și gât reglabil FETISH SUMISSIVE este alegerea ideală pentru cei care caută o experiență autentică și provocatoare în jocurile de dominare și supunere. n.

Fabricat din piele vegană, neopren și un lanț metalic, acest ham combină stilul, confortul și rezistența. Cârligele robuste asigură o prindere sigură, în timp ce designul reglabil permite o potrivire personalizată.

Fără nichel și sigur pentru corp, acest ham nu oferă doar reținere fizică, dar adaugă și o notă senzuală întâlnirilor tale intime. Cu detalii estetice atente, reprezintă excelența distinctivă a mărcii FETISH SUMISSIVE.

CARACTERISTICI:

 • Piele vegană de înaltă calitate: Fabricată din piele vegană de înaltă calitate, oferind un aspect luxos și elegant, fără a compromite etica.
 • Custom Fit: Design ajustabil pentru piept și gât, permițând o adaptare perfectă la diferite dimensiuni și forme ale corpului.
 • Fara nichel: constructie fara nichel pentru a preveni eventualele iritatii ale pielii, asigurand o experienta confortabila si sigura.
 • Materiale sigure pentru corp: Fabricate cu materiale sigure pentru corp, acordând prioritate sănătății și bunăstării în timpul jocului erotic.
 • Cârlige rezistente: Echipate cu cârlige rezistente care garantează o prindere sigură în timpul sesiunilor de dominație.
 • Lanț metalic: Încorporează un lanț metalic care adaugă o notă senzuală și provocatoare, oferind opțiuni suplimentare de joc.
 • Neopren pentru confort: Include neopren în zone strategice pentru a oferi confort în timpul utilizării prelungite și pentru a minimiza frecarea nedorită.
 • Design estetic și elegant: detalii estetice atente pentru un aspect elegant și distinctiv, reflectând calitatea caracteristică a mărcii FETISH SUMISSIVE .

MĂSURI :

 • Gât: 33 - 55 cm
 • Circumferinta pieptului: 63 - 90 cm

Colecția Fetish Submissive este perfectă pentru BDSM, calitate și rezistență potrivite pentru orice joc!

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8435566047671
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

 • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare