×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

COQUETTE CHIC DESIRE - FANTASY VEGAN LEATHER COLLAR WITH NEOPRENE LINING D-229279

165,10 lei
Reference:
8435565929398
Brand:
Add to wishlist
Love0
Descriere

Colier COQUETTE CHIC DESIRE FANTASY cu lant metalic 100% fara nichel, rezistent si sigur.

Fie că îți place să-ți dominei iubitul sau preferi să te predai la picioarele lui, gulerul pentru sclavi Coquette Chic Desire Fantasy este jucăria perfectă.

Acest accesoriu BDSM include un inel mare pentru gât și un mic inel metalic cu o lesă pentru a-ți ține sclavul sub control strict.

Acest guler sclav cu piele vegană, fără nichel și lanț metalic durabil este perfect pentru jucătorii avansați.

Utilizați această jucărie singur sau împreună cu alte articole COQUETTE CHIC DESIRE FANTASY

  • Din material; Neopren, metal fără nichel și piele vegană.

Colecția COQUETTE CHIC DESIRE FANTASY este perfectă pentru BDSM, calitate și rezistență potrivite pentru orice joc!

Cum poți exersa într-un mod sănătos?

* Comunicarea este vitală. Pe de o parte, toate părțile implicate trebuie să-și exprime verbal și clar consimțământul pentru a efectua unele dintre aceste practici. Dar asta nu e tot, trebuie să existe și o conversație prealabilă despre așa-zisele limite soft, cele pe care sunt dispus să le cedez și/sau să le negociez, și limitele dure, cele pe care nu sunt dispus să le compromit.

*Folosiți așa-numitul cuvânt sigur, adică alegeți un anumit cuvânt care înseamnă „opriți”, fie pentru că ceva este incomod, dureros sau neplăcut. Se recomandă să fie o culoare sau un cuvânt care nu este rostit în general în timpul actului sexual, cum ar fi o culoare moale sau ceva, de exemplu „galben” sau „roz”, astfel încât dominanta sau supusa să-l audă și să se oprească. De asemenea, este recomandabil să nu folosiți cuvinte precum „Nu” sau „Opriți”, deoarece poate fi și mai stimulant pentru cealaltă persoană.

*Nu folosiți articole care prezintă un risc pentru cealaltă persoană, adică unelte care au fost create special pentru aceste practici și de aceea este foarte important să folosiți produse precum COQUETTE CHIC DESIRE FANTASY. Jucăriile sexuale pot fi, de asemenea, incluse în siguranță în aceste practici, fie pentru sex cu penetrare, masturbare sau stimulare externă.

*Nu uita niciodată să folosești prezervativ, deoarece doar astfel vei preveni transmiterea bolilor cu transmitere sexuală.

Pe de altă parte, dacă este prima dată când încerci aceste practici, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să te informezi și să obții un sfat bun pentru a ști despre ce este vorba, miturile și adevărurile ei. „Sugerăm să începeți cel mai puțin intens și să creșteți intensitatea, abia atunci cei implicați își vor putea descoperi limitele, ce le place sau nu. Sub acest aspect, la COQUETTE CHIC DESIRE FANTASY avem produse care pot fi un mare suport pentru acest drum. Există, de asemenea, jocuri de societate care ajută la „spărgerea gheții” pentru a încerca să descopere noi senzații.”

„Și bineînțeles, așa cum am menționat anterior, în prealabil, aveți o conversație clară și sinceră cu partenerul despre limite și, apropo, despre consimțământul de a efectua unele sau toate practicile care fac parte din BDSM”

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8435565929398
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare