×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Fantasy Vegan Leather Handcuffs With Noprene Lining - Coquette Chic Desire D-229281

149,74 lei
Reference:
8435565929374
Brand:
Add to wishlist
Love149
Descriere

COQUETTE CHIC DESIRE FANTASY introduce primele cătușe din piele vegană cu metal fără nichel! Închide-ți iubitul cu aceste cătușe sexy, eficiente și confortabile. Un accesoriu clasic pentru jocurile tale de bondage.

Acestea cătușe au estetica elegantă pe care o cauți în timp ce sunt de o eficacitate absolută. Stratificat dublu și finisat cu o cataramă metalică, submarinul tău nu va putea scăpa. Interiorul căptușilor asigură că vor rămâne confortabil, indiferent cât de mult trage sau cât timp vă joci.

Sunt perfecte pentru jucătorii avansați și, de asemenea, pentru începători.

Atașează-le încheieturile iubitului tău și începe jocul!

  • Din material; Neopren, metal fără nichel și piele vegană.
  • 100% reglabil.

Folosește aceste cătușe împreună cu alte accesorii din colecția COQUETTE CHIC DESIRE FANTASY.

Colecția COQUETTE CHIC DESIRE FANTASY este cea perfectă pentru BDSM, calitate și rezistență potrivite pentru orice joc!

Cum poți exersa într-un mod sănătos?

* Comunicarea este vitală. Pe de o parte, toate părțile implicate trebuie să-și exprime verbal și clar consimțământul pentru a efectua unele dintre aceste practici. Dar nu este totul, trebuie să existe și o conversație anterioară despre așa-zisele limite soft, cele care sunt dispuse să renunțe și/sau să le negocieze și să limiteze durerea pe care nu sunt dispuse să le compromit.

* Folosește așa-numitul cuvânt de siguranță, adică alege un anumit cuvânt care înseamnă „oprire”, fie pentru că ceva este incomod, dureros sau neplăcut. Se recomandă ca acesta să fie o culoare sau un cuvânt care nu este rostit în general în timpul actului sexual, cum ar fi o culoare moale sau un lucru, de exemplu „galben” sau „roz”, astfel dominantul sau supusul să îl asculte. și să se oprească. De asemenea, este sfătuit să nu folosiți cuvinte precum „Nu” sau „Opriți”, deoarece pentru ceaaltă persoană poate fi și mai stimulant.

* Nu ocupa elemente care prezinta un risc pentru ceaalalta persoana, adica unelte care au fost create special pentru aceste practici si de aceea este foarte important sa folosesti produse precum COQUETTE CHIC DESIRE FANTASY. Jucăriile sexuale pot fi, de asemenea, incluse în siguranță în aceste practici, fie pentru sex cu penetrare, masturbare sau stimulare externă.

* Nu uita niciodată să folosești prezervativ, deoarece aceasta este singura modalitate de a preveni transmiterea bolilor cu transmitere sexuală.

Pe de altă parte, dacă este prima dată când te angajezi în aceste practici, primul lucru de făcut este să te informezi și să obții un sfat bun pentru a ști despre acest lucru, miturile și adevărurile ei. ?Sugerăm să începeți măcar intens și să creșteți intens, abia atunci când cei implicați ar putea descoperi limitate, ce le place sau nu. Sub acest aspect, la COQUETTE CHIC DESIRE FANTASY avem produse care pot fi un mare suport pentru acest drum. Există și jocuri de societate care ajută la „spărgerea gheții”? sa incerci sa descoperi senzatii noi?.

„Și binețeles, așa cum am menționat anterior, mai înainte, să aveți o conversație clară și sinceră cu cuplul despre limită și, apropo, despre consimțământul unei efectuări a unora sau a tuturor practicilor care fac parte din BDSM”

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8435565929374
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare