×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Gag With Nipple Clamps - Fetish Fantasy Series D-236543

107,40 lei
Reference:
603912254266
Brand:
Add to wishlist
Love43
Descriere

Explorați-vă latura fetișică cu Open Gag with Nipples Covers. Este perfect pentru începătorii în dominație. Tu și partenerul tău veți atinge un punct culminant exploziv în timpul depunerii. Cureaua de gag este reglabila. Sutienul care apare in cutie nu este inclus. inclus.

Produsul constă dintr-un mic inel metalic sub formă de căluș, învelit în piele, legat de două curele puternice din piele pentru a-l ajusta la gât și două lanțuri cu cleme pentru mamelon. Datorită curelelor sale Curele din piele reglabile, pot fi adaptate la dimensiunile și tensiunile dorite. Tragând de inel cu gura deschisă, controlezi tensiunea pensei. Curelele din piele sunt reglabile pentru a se potrivi cu majoritatea dimensiunilor.

NOTĂ: Inelul O și clemele pentru mamelon Gag nu vin cu dispozitivul de fixare deschis prezentat în fotografia cutiei. Vei primi doar călușul cu inel și lanțul cu clemele pentru mamelon.

SPECIFICAȚII:

  • Dimensiunea produsului : Diametru exterior: 4,2 cm // Diametru interior: 2,8 cm
  • Material: Metal | Vinil

În ultimii 20 de ani, Pipedream Products a creat și dezvoltat unele dintre cele mai bine vândute produse de noutate din lume. Aceste produse includ jucării și vibrații realiste, dar și o gamă largă de gaguri, loțiuni, articole fetiș și cadouri. Pipedream este un brand american fondat în 1973, care nu are nevoie de multe introduceri, cu peste 40 de ani în sectorul jucăriilor erotice, în prezent este cel mai mare producător de produse erotice din lume, ocupând nu doar primul loc în producție, ci și în vânzări, cu sediul în California. Pionierii în marketingul produselor BDSM, de fapt sunt brandul numărul 1 în vânzări de produse pentru introducerea în Bondage. Pipedream cuprinde peste 35 de mărci erotice și a acumulat peste 70 de premii pentru calitatea și inovația sa.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
603912254266
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare