×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

SATISFYER 1 NEXT GENERATION D-214615

165,25 lei
Reference:
4049369015061
Brand:
Add to wishlist
Love409
Descriere

Veți fi pregătit pentru o aventură oriunde cu Satisfyer 1 și 2. Datorită compartimentului practic pentru baterie, puteți experimenta plăceri multiple indiferent de oră și loc. Caracteristica impermeabilă vă oferă o experiență senzuală sub apă.

Peppy Satisfyer 1 este must-have pentru globetrotters. Forma subțire și rotundă a vibratorului cu undă de presiune îl face partenerul perfect departe de casă. Funcționarea cu baterie permite plăcerea fără contact prin apăsarea unui buton - oricând doriți.

  • Modul șoaptă
  • Usor de curatat
  • 11 programe
  • Rezistent la apă pentru și mai multă distracție sub apă
  • Undă de presiune și stimulare a clitorisului fără atingere
  • Silicon prietenos cu corpul
  • Necesita 2x baterii AAA, neincluse

Satisfyer 1 permite orgasme multiple și incredibil de intense în câteva minute. Cu capul oval, tehnologia inovatoare de vid și masajul fără atingere, plăcerea pe care o oferă te va uimi. Apăsați butonul jucăriei timp de aproximativ 2 secunde pentru a porni Satisfyer 1. Aceasta va activa cea mai blândă setare de masaj a jucăriei. Mutați ușor labiile deoparte, pentru a vă expune clitorisul. Așezați capul jucăriei pe clitoris, astfel încât clitorisul să fie situat confortabil în interiorul golului. Odată ce ați găsit poziția ideală, nu va trebui să mutați din nou jucăria. Sfat: Utilizarea unui lubrifiant pe bază de apă, cum ar fi Waterglide®, va face folosirea jucăriei și mai plăcută. Folosind Satisfyer 1 sub apa (de ex. sub dus sau in cada) puteti obtine pulsatii si mai intense.

Puteți regla intensitatea vibrației folosind butonul jucăriei. De fiecare dată când apăsați butonul, intensitatea va crește cu un nivel. Există 11 niveluri de intensitate din care puteți alege. Pentru a reduce din nou intensitatea de la nivelul 11, câte un nivel, continuați să apăsați butonul. Pentru a opri jucăria, apăsați butonul timp de aproximativ 2 secunde.

Satisfyer 1 este rezistent la apa si foarte usor de curatat. Chiar și duza poate fi curățată cu ușurință, folosind un vată sau Q-tip. Pentru rezultate de curățare ideale, vă recomandăm să utilizați un produs de curățare special pentru jucării erotice, cum ar fi. Aplicați detergentul, lăsați-l să aibă efect pentru scurt timp și apoi uscați jucăria erotică folosind o cârpă moale, fără scame. Curățarea regulată asigură longevitatea jucăriei tale erotice

Jucăria este alimentată cu 2 baterii micro AAA, deci este wireless și ușor de utilizat. Înainte de a utiliza produsul pentru prima dată, trebuie să puneți două baterii în el. Deschis
compartimentul bateriei prin rotire. Când plasați bateriile în interiorul jucăriei, asigurați-vă că ați plasat corect polii bateriilor. Dacă bateriile sunt plasate incorect, acest lucru poate împiedica funcționarea produsului. Dacă produsul nu funcționează corect sau complet, vă rugăm să verificați amplasarea bateriilor.

În caz de dificultăți tehnice sau dacă produsul nu funcționează corect, vă rugăm să apăsați butonul jucăriei timp de 5 secunde. Dacă produsul continuă să funcționeze defectuos, vă rugăm să contactați: service@satisfyer.com

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
4049369015061
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare